Trwa ładowanie...
Przejdź na

RETUSZ GESSLER na okładce "Newsweeka"! (FOTO)

722
Podziel się:

Uda się ją wybronić?

RETUSZ GESSLER na okładce "Newsweeka"! (FOTO)

Magda Gessler w ostatnich odcinkach Kuchennych rewolucji zamiast ratować restauracje zaczęła uzdrawiać relacje w rodzinach. Najpierw wmieszała się w trójkąt była żona i mąż oraz jego nowa partnerka, a w kolejnym epizodzie odwiedziła lokal „U Bartka” w Bukowinie Tatrzańskiej. Tam również mocno wyeksponowano nieporozumienia między bliskimi.

Wojna, jaką członkowie rodziny toczyli w trakcie show, wywołała fale oburzenia wśród górali, którzy uznali, że Gessler zamiast skupiać się na ratowaniu restauracji podkręcała konflikt właścicieli karczmy. Ostre kłótnie, obelgi typu "debil" oraz "szmata", a także wyciąganie na wierzch rodzinnych brudów są obecnie szeroko omawiane w lokalnej prasie podhalańskiej.

Sprawą zainteresował się Newsweek. Na okładce nowego numeru tygodnika Tomasza Lisa znajdzie się zdjęcie Gessler w stroju góralskim i z bojowo wzniesionym widelcem w dłoni. Restauratorka została naprawdę mocno wyretuszowana. W dodatku jej głowę doklejono do czyjegoś ciała.

Myślicie, że próba takiej obrony Gessler się powiedzie?

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(722)
gość
12 lat temu
ale ja wychudzili
gość
12 lat temu
dali jej za dużą głowę
gość
12 lat temu
Lubie ją chociaż jej nie lubię
gość
12 lat temu
Niech Madzi Gessler zajmie sie swoimi restauracjami bo w Lublinie zamkneli jakis czas temu jej wlasna!:)))
gość
12 lat temu
antypatyczna kobieta nawet po wklejeniu jej głowy na cudze ciało
Najnowsze komentarze (722)
gość
11 lat temu
Niech w********a do Izraela,tam jej miejsce .Żydzi w Polsce to przekleństwo,choroba.
pisze:Moim zd...
11 lat temu
pisze:Moim zdaniem Polska nie jest goowta na programy pokroju Masterchef.Primo najważniejszy jest dobf3r jurySecundo najważniejsi są uczestnicyTertio najważniejszy jest widzA u nas moim zdaniem nie ma dużej ilości ani odbiorcf3w, ani uczestnikf3w z ktf3rych można byłoby przebrać A jury, ktf3re zostało dobre, nawet nie wspomnę. Nie rozumiem czemu z Magdy ktoś (ona sama?) stara się robić drugiego Gordona nie ten charakter.Oceń komentarz 3 0
pisze:Dość nu...
11 lat temu
pisze:Dość nudno było moim zdaniem. za mało gtaiwonoa, za mało informacji z tym związanych. Naprawdę nie interesuje mnie życie prywatne tych ludzi. To nie Urzekła mnie twoja historia ! Największym problemem jest poza tym dobf3r jury. Naprawdę nie mamy w Polsce dobrych kucharzy? Nawet Makłowicz by się bardziej nadawał niż co poniektf3rzy. Pan Francuz w Polsce nie jestem przekonana. Młoda Pani dalej nie wiem, jaki ona ma związek z kuchnią (mimo oglądania DDTVN). Gessler nie lubię, ale przynajmniej jest znana. Dziwi mnie np. brak Pascala czy Okrasy no nie wiem, jakoś tak bez polotu dobrali tych ludzi.A co do dań to fakt nuda, zwłaszcza dla wegetarianki Oceń komentarz 4 0
pisze:Mam to ...
11 lat temu
pisze:Mam to samo odczucie. Niestety, Panowie, ktf3rych wymeniiłaś, mf3wiąc okrutnie, absolutnie im nie ubliżając sprzedali się . Cf3ż takie mamy czasy, kolonializm w pełnym rozkwicie, gdzie ludzie mogący coś zrobić dobrego dla polskiej kuchnii reklamują g .e markety, jak dla mnie okupantf3w, tyle, że tanich. Takie są prawa rynku, w swoich umowach reklamowych mieli pewnie napisane, że nie mogą niczego innego reklamować ani brać udział w jakichś programach takich jak MCh.Można się jedynie pocieszyć, że w sąsiedniej Słowacji czy Czechach tez jest podobnie, a nawet gorzej. Taki nasz los, społeczeństw postkomunistycznych, niewolnictwo kulinarne i ekonomiczne wobec chamf3w angolskich, żabojadzkich czy szwabskich.Oceń komentarz 3 2
pisze:I widzę...
11 lat temu
pisze:I widzę, że znf3w u Pani generalizacja. Wołowina anrgetyńska to tak jak ser francuski . Czyli jaka, konkretnie, bo w Argentynie jest kilka, jeśli nie kilkanaście rodzajf3w wołowiny. W Polsce mamy Wołowinę Lubelską albo Jagnięcinę Podhalańską albo wieprzowinę ze Świni Rasy Puławskiej i to tylko mały wycinek.Powtf3rzę raz jeszcze, jeśli mf3wimy o czymś konkretnie, to mf3wmy, a nie raz konkretnie, raz generalnie, bez ładu, ani składu.Dlatego uważam, że lepiej się już w czymś wyspecjalizować niż specjalizować się w mydle i powidle czyli niczym. Mnie kulinaria w Azji, kompletnie, ale to kompletnie nie interesują, nie interesują mnie też kulinaria z Włoch, chociażby, bo mi się już znudziły zupełnie. Lepiej wolę zajmować się polskimi kulinariami i kulinariami krajf3w nam bliskich bogactwo tu niesamowite i życia i tak nie starczy bo to odkryć wszystko.Oceń komentarz 1 0
pisze:Częścio...
11 lat temu
pisze:Częściowo zgodzę się, ale to co Pani wypisuje pod aeersdm kuchni polskiej to BREDNIE. Pani w ogf3le nie ma pojęcia czym jest kuchnia Rzeczypospolitej, nie ważne ktf3rej. Kuchnia azjatycka to dno, nie na nasze żołądki promowana w krajach o biednej kulturze kulinarnej takich jak Holandia, Wielka Brytania czy Dania.Ja już mam dosyć podniecania się jakimś g .m z kuchnii światowej, a chętnie zobaczył bym kogoś zachwalającego polskie produkty regionalne, niekoniecznie potrawy. Po co komu oliwa z oliwek, skoro zdrowszy i smaczniejszy jest olej rydzowy czy nawet olej rzepakowy? Po co komu kiwi, skoro mamy śliwki suszowe, nie suszone, buraki cukrowe (zamiast syropu klonowego można polać danie fjutem, hehe)mamy niezwykle bogaty wybf3r miodf3w, ktf3rych nie docenia się w kuchnii, mamy przecież ogrom warzyw i owocf3w, także regionalnych, nie mf3wiąc już o mięsach. Ja przestałem program oglądać gdy zobaczyłem reklamę Makro mf3wiącą o wołowinie argentyńskiej. Wołowina lubelska kładzie na łopatki tzw. wołowinę argentyńską (czyli niewiadomo co, bo w Argentynie jest kilka odmian regionalnych wołowiny).Zgadzam się co do tezy, że uczestnikf3w dobierano wg. historii, ale taka jest telewizja.Wolałbym, żeby Okił Khamidov wyczarował jakiś polski odpowiednik tego angolskiego chłamu, podobnie jak było z BB czy innymi licencjonowanymi badziewiami. Może bym się nawet zgłosił? Chociaż z moim nastawieniem i tak pewnie by mnie nie przyjęli.Oceń komentarz 3 4
pisze:Chciałb...
11 lat temu
pisze:Chciałbym przypomnieć przdemf3wcy, że ta pani, co nawet szkoły kucharskiej nie skończyła (tylko jakąś szkołę dla malarzy w Madrycie, więc raczej powinna prowadzić galerię sztuki i się obrazami zajmować, a nie czymś na czym kompletnie się nie zna), prowadziła nawet kilka restauracji. W Lublinie, gdzie mieszkam jedna z takich restauracyjek, chyba otworzona na franczyzie padła, bo klientf3w nie było. Gdyby projekt był dobry i zasady klarowne oraz uczciwe to by nie padła, proste, nie?Ale co ja bede pisał, już wiele razy to pisałem, za 20-30 lat, może coś się poprawi w tej materii, jak zaczniemy wracać do normalności, jaka była chociażby w II RP, gdzie były bary dla pospf3lstwa i wystawne restauracje. Do tego co było w I RP, kiedy w Warszawie zorganizowano największą ucztę XVIII wiecznej Europy, nawet nie ma co dążyć, bo to nierealne.Niech telewizja więcej pokopiuje pomysłf3w z Anglii, RFN czy USA to nasza gastronomia i żywność zejdzie totalnie na psy.Ostra dyskusja. Co uważasz? 5 8
gość
12 lat temu
Nawet podobna do gówna
gość
12 lat temu
!S!WCRTESTTEXTAREA000000!E!
gość
12 lat temu
to chyba rodzina z grycan nie moze sie narzec wszexzie jej pełno
gość
12 lat temu
Madziu ale Ci brat przysrał u Kingi Rusin w progarmie , pokazał cała prawde o Tobie i Twoim skąpstwie patrzysz jak tylko wykorzystać ludzi. Jesteś beszczelna i opryskiwa a Twoje resteuracje niedługo nikt nie odwiedzi bo pozna się na Twoim skąpstwie i braku serca do innych. Poza tym wyglądasz jak pasztet i Ty z Grycankami jesteście największym obciachem od 2000roku
gość
12 lat temu
wesołe prosię.
gość
12 lat temu
hahahhahahah o ku*wa :leze i kwicze:
gość
12 lat temu
Bo chyba z mężem musiała się podzielić ;D
...
Następna strona