Trwa ładowanie...
Przejdź na

Gessler: "Gwiazdka Michelina to TORTURA!"

184
Podziel się:

Restauratorka wymyśliła własne odznaczenie - "Poziomkę".

Gessler: "Gwiazdka Michelina to TORTURA!"

Po fali krytyki pod adresem Kuchennych Rewolucji Magda Gessler walczy o swoją pozycję wśród medialnych restauratorów. Jej największym konkurentem został Wojciech "Modest Amaro" Basiura, którego restauracja Atelier Amaro została odznaczona gwiazdką Michelina. Magda szuka uznania wśród innych osób mających to odznaczenie. Podczas wizyty Gordona Ramsaya na planie Master Chef była nim zachwycona. On, mimo iż ma dwie gwiazdki na koncie, niestety nie podzielił jej ekscytacji. Zobacz: Ramsay o Gessler: "Nie chciałbym zostać z nią SAM W POKOJU!"

Celebrytka posiada całą sieć restauracji, którym nie udało się jednak zdobyć tego wyróżnienia. Dlatego zaproponowała... własne odznaczenie restauracji: Poziomkę.

Ta Poziomka jest takim znakiem jak znak Michelina, przy czym polskim, czyli skromniejszym, słodszym. I nie kosztujący żadnego powieszenia się bez poziomek - "wytłumaczyła" restauratorka serwisowi Newseria. To jest mój ukochany owoc. Gwiazdka Michelina jest to jednak pewnego rodzaju tortura. Zobowiązuje by być na miejscu, nie można prowadzić restauracji Michelina. Tam jest ogromna dyscyplina. Ja lubię inne restauracje, bardziej biesiadne.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(184)
gość
10 lat temu
a może jest zbyt słaba b y ją zdobyć?
gość
10 lat temu
oj zazdrość Madziu Cię zżera ... ;d
gość
10 lat temu
Magda, nie kompromituj się!
Gość
10 lat temu
Jaka kucharka takie odznaczenie
Obserwator
10 lat temu
Królewna Śnieżka polskiej gastronomii robi dobrą minę do złej gry.
Najnowsze komentarze (184)
gość
9 lat temu
chcialas powiedziec zydowskie odznaczenie nie polskie!!! poziomka hahahaha kobieto naucz sie gotowac a pozniej wypowiadaj sie o nagrodach!!
gość
9 lat temu
poziomka bueeheheheheee żal total!
gość
9 lat temu
prostaczka
gość
9 lat temu
bo ona nie potrafi gotować ot cala prawda
gość
9 lat temu
najlepiej niech kazda resturacja ma wlasne wyruznienie poziomki gwiazdki truskawki pomarancze melony arbuzy kiwi jabka winogrona ziemioki buroki dynie kukurydze brokiew trawe itp i bedzie git
69tnt69
9 lat temu
Tak tak tortura, a gdyby tak to ona miała gwiazdkę mielibyśmy wyśmiewanie innych wielkich restauratorów, którzy się jej nie dorobili i wielkie pytanie Pani Gessler czy może zrobić u nich Rewolucję bo widocznie jej potrzebują skoro nie mają gwiazdki.
alek z lubliń...
10 lat temu
przeciez ona nie chciala gwiazdki bo to odstrasza klientele, jest wtedy za drogo, za dostojnie
gość
10 lat temu
"On, mimo iż ma dwie gwiazdki na koncie, niestety nie podzielił jej ekscytacji." Przecież on ma około 12 gwiazdek
gość
10 lat temu
Tylko najlepsi zasługują na gwiazdkę Michelina!!!! A jak się jest gorszym to otrzymuje się poziomki:))) No cóż każdy dostaje to na co sobie zasłużył:)))
Gość
10 lat temu
Pijaczka...
gość
10 lat temu
"Podczas wizyty Gordona Ramsaya na planie Master Chef była nim zachwycona. On, mimo iż ma dwie gwiazdki na koncie, niestety nie podzielił jej ekscytacji." Gordon ma ich ponad 10, ignoranci -.- jak wy robicie research do artykułów?
gościu gościu
10 lat temu
"Poziomka " jprld . . . Żal i ból !!!
gość
10 lat temu
Każdym polaczkom powinno się dawać cebulkę, a nie gwiazdę michelina czy poziomkę. ;))
MAGDA TO IDIO...
10 lat temu
jak ja jej nie cierpi ta kobieta przyprawia mnie o zieloną d*upę jest z***a*na na maksa powinno się ją trzymać w wariatkowie tam gdzie jej miejsce !!!!!
...
Następna strona