Trwa ładowanie...
Przejdź na
aktualizacja

Producenci mają żal do Gessler. "Ma być tak szalona jak kiedyś"

210
Podziel się:

W TVN-ie panuje opinia, że Magda ostatnio nieco przygasła. "Kazali jej się bardziej wczuwać w rolę".

Producenci mają żal do Gessler. "Ma być tak szalona jak kiedyś"

TVN zakończył właśnie emisję siedemnastego (!) sezonu Kuchennych rewolucji. Niestety, ekipa zauważyła, że prowadząca program Magdalena Gessler nieco ostatnio przygasła:* mniej przeklina i garnki nie lecą już tak tak kiedyś.* Co gorsza, nie umknęło to także uwadze widzów.

Oczywiście, Gessler nadal obraża restauratorów i celowo wywołuje napięte sytuacje, tylko po to, by potem je rozładować. O to przecież chodzi w tym programie.

Jak niegdyś wyjaśnił Robert Makłowicz, jeszcze w czasach kiedy nie przepadali z Magdą za sobą, Kuchenne rewolucje nie mają nic wspólnego z gotowaniem, bo chodzi w nich głównie "o jakąś psychodramę, ktoś się popłacze, pan Józek się upił, nie przyszedł do pracy, ktoś rzucił mięsem, ktoś inny wsypuje do garnków proszki sponsora".

Magda poczuła się urażona do żywego i zapewniła, że w Kuchennych rewolucjach w ogóle nie odchodzi od garnków, aż jej się ręka popsuła od mieszania.

Producenci chyba jednak podzielają opinię Makłowicza, że najważniejsze jest "rzucanie mięsem" i doszli do wniosku, że tego mięsa w ostatnim sezonie było stanowczo za mało. Magda zaś sprawiała wrażenie nieobecnej duchem.

Jak donosi Fakt, powołując się na swoje źródła w TVN, wezwali Gessler na dywanik i pouczyli, żeby się trochę ogarnęła.

Kazali jej się bardziej wczuwać w swoją rolę i być tak stanowczą i szaloną jak kiedyś- ujawnia jeden z pracowników produkcji. W "Kuchennych rewolucjach" ma być show!

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(210)
gość
6 lat temu
show must go on, nie ma lekko Madzia ;)
Gość
6 lat temu
KR są już nudne. Takie programy niestety mają to do siebie że ich przewidywalność nudzi się po kilku sezonach. Rola p. Magdy sprowadza się do zmiany nazwy i remontu lokalu, co z kuchnią? Nauka gotowania 3 potraw, ściśle pod jej podniebienie to chyba nie jest droga do sukcesu. Wracając zawsze sprawdza tylko "swoje" potrawy a co z resztą? Ile razy jeden gość może wracać na to samo danie?
Gość
6 lat temu
Szalona jak kiedys? Przecież to bylo "naciagane" jak struna. Piszczała sztucznie i nic wiecej.
Gość
6 lat temu
A juz myslalem ze to Rafalla i cos znowu o niej bedzie🤔😂
gość
6 lat temu
Na tym pierwszym zdjęciu typowa czarownica, aż strach patrzeć.
Najnowsze komentarze (210)
ewa
5 lata temu
Brzyska, brzydka, brzydka. ......
gość
6 lat temu
kosztem tych biednych ludzi .....szkoda .
gość
6 lat temu
Żygam na jej widok.
6 lat temu
Pani Magda już się znudziła nie wnosi nic ciekawego a poza tym ile lat można oglądać jeden program tu potrzeba nowych twarzy ciekwszych tematów a nie nabrzmiałej emerytki z burzą włosów, której wydaje się, że jest jedynym autorytetem w Polsce - nie jest - została tylko wypromowana tak jak Majdanowie którzy za chwilę znikną bo nadmiar powoduje mdłości
gość
6 lat temu
Stara już jest, posypała się......
YOGGY
6 lat temu
Teraz to kącik psychoanalityka, a gdzie gotowanie?
oscar
6 lat temu
zydzi znowy zrobili nam podwyzke cen benzyny
Nick
6 lat temu
przez niego wszystko rosnie na stacjach zachodnich
Wojciech K
6 lat temu
Kto by pomyślał, że tak diametralnie może się zmienić cena paliwa na stacjach. Szok w oczy pali. Wszystkie zagraniczne podnosza ceny. tylko nasi staraja sie trzymac
jassm
6 lat temu
polski rzad walczy z podwyzkami paliw, ale amerykanie winduja je na potege! w koncu to oni zarabiaja na lupkach!
pisze
6 lat temu
Wiedziałam, że przemysł naftowy w Wenezueli prędzej czy później dobiegnie załamania.
myszka
6 lat temu
tylko na polskich stacjach paliwo drozeje wolniej, bo oni staja przeciw zydom i amerykanom co podnosza ceny
anty
6 lat temu
dobrze że temat opłaty emisyjnej wciąż się rozwija, dzięki temu w najbliższym czasie w końcu odetchniemy czystym powietrzem !
laca
6 lat temu
podobno lotos ma poniesc koszty oplaty emisyjnej. na ludziach ma sie to nie odbic.
...
Następna strona