Trwa ładowanie...
Przejdź na

"Bycie restauratorem to bycie CZŁOWIEKIEM RENESANSU!"

107
Podziel się:

"To nie tylko gotowanie" - mówi Magda. "To ubóstwianie ludzi..."

Magda Gessler jest bez wątpienia najsłynniejszą polską restauratorką, której udało się także zrobić karierę w show biznesie. Póki co Gessler postanowiła rozwinąć własny biznes wędliniarski, ale po ostatnim wpisie jednej z fanek, chyba nie pójdzie jej z tym zbyt dobrze. Przypomnijmy: Co można znaleźć w parówkach Magdy Gessler? Fanka pokazała jej takie zdjęcie...

Magda Gessler, reklamująca się jako "kreatorka smaku", twierdzi, że prowadzenie restauracji to coś więcej niż zwykły biznes. To bycie "człowiekiem renesansu":

Być restauratorem, to być człowiekiem renesansu - mówi. To nie tylko gotowanie, ale i ubóstwianie ludzi, kontaktu, ciekawości ludzi, rozmowy z nimi, zapachu, światła, jakości jedzenia, żeby osoby krążące obok nas miały dobrą energię. Czasem przez jedną źle wybraną osobę knajpa może opustoszeć.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(107)
gość
8 lat temu
oraz rubensowskich kształtów ;)) Besos :*
gość
8 lat temu
a ja ją uważam za cwaną dupę.Jej telewizyjna kariera opierała się na tym że wyrobiła sobie znajomości przez te knajpy wśród elit TV.Jak przyszła moda na kulinarne programy to tylko dzięki znajomościom się dostała.Malarka z niej żadna jak i kucharka a gra natchnioną intelektualistkę ale tylko gra,bo swoim zachowaniem pokazuje kim naprawdę jest,do tego kłamliwa do bólu,ma żonatego faceta a mówi o nim że to jej mąż,żenua
gość
8 lat temu
troche ją ponosi z tą całą ideologią wokół żarcia
gość
8 lat temu
że kucharka i kreatorka serdelków ma takie natchnienie to aż strach.Welmanowa zdradziła na czym polega jej potęga,bierze swojego kucharza,na końcu czymś posypie danie i to jest ten renesans.Ona jednak za dużo chla
gość
8 lat temu
jakos jej sie twarz zmienila. Czlowiek renesansu....no coz kiedys kucharz to byl kucharz- po prostu
Najnowsze komentarze (107)
Ziom Z.G.
8 lat temu
Ta kobiecina bardziej pasuje na babcie klozetową niż resteuratorkę
gość
8 lat temu
Ona chyba nie rozumie pojęcia "człowiek renesansu"...
Z.G.
8 lat temu
Dzień bez prosiaczka dniem straconym he!he!
gość
8 lat temu
Madziu gwiazdorzysz.
gość
8 lat temu
moim zdaniem - ludzie jej bardzo zazdroszczą sukcesów, krytykują niby za co? Że odniosła sukces medialny, potrafi gotować, krytykuje osoby które wrzucają nam w restauracjach do talerza chemię i śmieci? Jestem pewna że coś w restauracjach polskich na lepsze zmienilo sie - wlasnie dzieki programom tv Gessler. Nie obchodzi mnie, co ona robi poza tym, czy ma inne talenta, w doradzaniu ludziom odnośnie kuchni jest świetna i najlepsza
gość
8 lat temu
co ona ćpa?
gość
8 lat temu
Wiemy to i bez ciebie ty stara ropucho...
gość
8 lat temu
Kocham Cię Madziu !!!
gość
8 lat temu
Magdo, przestan bredzic , jestes najlepszym przykladem , jak parcie na szklo szkodzi na rozum !!!
gość
8 lat temu
kuchara
gość
8 lat temu
Przerost własnej doskonałości, Ło matko
gość
8 lat temu
dobra, dobra, spasuj lepiej, gotowac akurat potrafi.
Sylwia
8 lat temu
Pan Magda jest super kobietą ale jednak mogła by coś zrobić z tymi delikatnymi krągłościami ;D Wszysto rozumiem, ale też są jakieś granice tak... Ja myślę, że wszystko się da zrobić trzeba po prostu chcieć! Ja wiem to na swoim własnym przykładzie w 3 miesiące schudłam około 20 kg jestem zupełnie innym człowiekiem! Zaczełam od drobnej diety przez tabletki iq green do biegania i dość hardcorowej diety. EFEKTY oszałamiające!
jaja
8 lat temu
matko, jaka ona jest upasiona i jeszcze ta tona swiecacego podkladu. ona chyba juz stylistek nie uznaje ... ma syndrom JESTEM NAJ...
...
Następna strona