Trwa ładowanie...
Przejdź na

Gessler: "Wielkanoc to święta świniobicia!"

61
Podziel się:

"Kupujemy wędliny w supermarkecie, a nie o to chodzi. Ja sama robię białą kiełbasę." Lepszą niż parówki?

Wędliniarski debiut Magdy Gessler zapowiadał się obiecująco. Do momentu, kiedy jedna z internautek opublikowała w Internecie zdjęcie parówki przed konsumpcją. Zobacz: Co można znaleźć w parówkach Magdy Gessler? Fanka pokazała jej takie zdjęcie...

W trakcie ostatniej wizyty w Dzień Dobry TVN Gessler na całe szczęście nie reklamowała już wspomnianych parówek. Teraz skupiła się na promocji własnoręcznie robionej białej kiełbasy.

Wielkanoc to święta świniobicia, swojskich wędlin, prostych produktów. Idziemy do ogromnych supermarketów i kupujemy kiełbasę, a nie o to chodzi, ja sama robię białą kiełbasę.

Ciekawe, czy po konsumpcji potrzebuje reklamowanych przez siebie środków.

Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(61)
;)
8 lat temu
ale widać po niej że lubi jeść dużo
gość
8 lat temu
Po co cytujecie tę skompromitowaną, oderwaną od rzeczywistości wiejską przekupę?
gość
8 lat temu
Geslerowa jest jedną, wielką, obrzydliwą parówką. W dodatku wybitnie nie strawną
gość
8 lat temu
Pani Magdo,ja tez robię sama kiełbasy i szynki.Nie tylko na święta 😊 i się tym tam nie chwalę.
Goniec
8 lat temu
To niech sie piluje zeby jej kto nie ubil .
Najnowsze komentarze (61)
gość
8 lat temu
Nieźle jej przypudrowali siniaki od tego bicia...
hdds Ghanajk
8 lat temu
to nich się ciesz, że żyje :-)
gość
8 lat temu
Sama jak ś****a
gość
8 lat temu
Miss Piggy w dobrej formie i ciągle poleca .....
dy
8 lat temu
cala rodzinka to margines
gość
8 lat temu
Swięta swiniobicia... więc kiedy twoja kolej ? Już czas !
gość
8 lat temu
a ta pani sobie widziala kiedy??:)
gość
8 lat temu
go vegan
drax
8 lat temu
to musisz na siebie uważać !!!!!!
gość
8 lat temu
Kolejna zapatrzona w siebie celebrytka, której się w d***e poprzewracało od pieniędzy i popularności. Totalnie się skompromitowała gadając bzdury o Almodovarze, po co jeszcze pokazujecie tę Gessler Na Wzdęcia?
korys
8 lat temu
Jak słuchałem "wybitną kucharkę" która kiełbasy pakuje w kiszkę to potwierdza mi się o jej fachowości. Kiszka może być kaszana, wątrobiana albo ślepa a mięsem na kiełbasy napełnia się wyczyszczone jelita zwane flakami albo osłonki które przed jedzeniem należy usunąć.
gość
8 lat temu
Kiedyś głównym symbolem stołu wielkanocnego był baranek z chorągiewką, najczęściej uformowany z masła i zbliżony wymiarami do prawdziwej owieczki. Wokół niego na srebrnych talerzach gościły prosięta zdobione jajami i z jajem w zębach, indyki nadziewane, sarnina, pieczone dziki i jelenie, pieczone pasztety, rozmaite zwierzyny, lukrowane baby z cykatą, no i mazurki.
gość
8 lat temu
Ta to sie niedługo w kadr nie zmieści 😜
gość
8 lat temu
magda jestes poranana ,,
...
Następna strona