Trwa ładowanie...
Przejdź na

Imperium Magdy Gessler zagrożone? "Cena zabije ten biznes" (KLIKA PUDELKA)

106
Podziel się:

65-latka niedawno zainwestowała w lodziarnię oraz biznes alkoholowy.

Magda Gessler powszechnie uznawana jest za niekwestionowany autorytet kulinarny i znawczynię dobrego jedzenia. Gospodyni Kuchennych rewolucji wiele razy podkreślała, że jej restauracje dlatego tak świetnie prosperują, ponieważ podawane w nich dania przyrządzane są wedle sekretnych receptur. Sekrety kulinarne Gessler przekładają się również na ceny. Za jednego pączka przygotowanego wedle receptury Magdy trzeba zapłacić aż... 9 złotych. Podobne ceny można spotkać, odwiedzając najnowszy biznes Magdy, jakim jest lodziarnia.

Premiera Kliki Pudelka już w najbliższą niedzielę o godzinie 09:00 w kanale naziemnym telewizji WP.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(106)
Mary
5 lata temu
Chciwość nigdy nie popłaca pani Magdo.
Zuza
5 lata temu
Uczestników kuchennych rewolucji to objeżdża za ceny wielokrotnie
gość
5 lata temu
Nie kupię pączków ani lodów w tak wysokich cenach! Można kupić przepyszne pączki i lody w rozsądnej cenie. Nie znoszę zdzierstwa. Byłam też w jej restauracji w Warszawie (firmowanej jej nazwiskiem) Nigdy takiego badziewia nie jadłam. Jak widać, nazwisko to nie wszystko. Pęd p. Geslerowej za kasą pozostawia niesmak.
Aga
5 lata temu
9 zł za gałkę przy polskich zarobkach to nie może się udać
gośćsurowka
5 lata temu
Sami robicieto ludzie kucharka zrobila sie wielka gwiazda bez przesady
Najnowsze komentarze (106)
gość
5 lata temu
Przeciez ona nie potrafi zrobic dobrego burgera. Jej burgerownie padly. Wladowala kupe kasy.. Teraz robia tam schabowe i inne potrawy dla zwyklego smiertelnika i jakos ciagna interes.
gość
5 lata temu
Moja Żona robi najlepsze lody...Za Madzi dziekuje
Jakość kosztu...
5 lata temu
No cóż jakość kosztuje.Czy ktoś wie z czego robi się lody dostępne w supermarketach? Poczytajcie sobie na opakowaniu ich skład.Brrrr. Czy ktoś wie,że te wszystkie lody z automatów też nie są w pełni naturalne ( Powstają z gotowych baz lodowych w proszku,wypełnionych m.in.tanimi tłuszczami ,do których dodaje się mleko)
Jakość kosztu...
5 lata temu
U naszych zachodnich sąsiadów 1,5 -2,5 € za gałkę loda w lodziarni.Ja tam wolę raz na jakiś czas zjeść dobrego loda niż taniego ( z proszku,gumy guar i innych wypełniaczy)
rob
5 lata temu
ta cena taka bo sa w niej włosy geslerki
rob
5 lata temu
pewnie receptury wziete z internetu
gość
5 lata temu
To siara
gość
5 lata temu
Najlepsze paczki byly przed laty w cukierni naprzeciwko "Miskow" na Pradze.
gość
5 lata temu
Nie ogladajcie w ogole programow z jej udzialem
gość
5 lata temu
Nie o
gość
5 lata temu
Sorry, ale byłam ostatnio na starym mieście i ceny tych lodów są takie same jak w innych cukierniach na starym mieście. Więc już bez przesady. Wszystko teraz drogie. . Ktoś nie ma ochoty wydać 9-10 zł to niech wcina kaktusy za 2 zł.
fffvb
5 lata temu
Nie musze jeść jej produktów ponieważ znam lepsze i tańsze. A jaki to autorytet z tej baby ?
gość
5 lata temu
Lubię dobrze zjeść, umiem gotować lecz chodzę do lokali o normalnych cenach. Miałam kiedyś praktyki w szkole i uczono mnie kalkulacji cen potraw. Nienawidzę ludzi zachłannych i zapewne do restauracji Pani Gessler w Gdyni nigdy się nie wybiorę. A szkoda, bo bardzo lubię ryby.
gość
5 lata temu
Dla zasady nie dam 1 zł. to zwykła pazerność i zdzierstwo. Ja się do tego nigdy nie dołożę, gdyby te lody były ze złota. Byliśmy z mężem na kolacji w jej restauracji to była jedna z gorszych kolacji mieliśmy ochotę nie zapłacić i wyjść ale uznaliśmy, że najlepszą metodą na tego typu biznes to nigdy z niego nie korzystać. Nie będę dorabiać peruki a teraz tej córki ponurej z ogromnym parciem na szkło
...
Następna strona