Trwa ładowanie...
Przejdź na

Imperium Magdy Gessler zagrożone? "Cena zabije ten biznes" (KLIKA PUDELKA)

106
Podziel się

65-latka niedawno zainwestowała w lodziarnię oraz biznes alkoholowy.

bCyhyFTV

Magda Gessler powszechnie uznawana jest za niekwestionowany autorytet kulinarny i znawczynię dobrego jedzenia. Gospodyni Kuchennych rewolucji wiele razy podkreślała, że jej restauracje dlatego tak świetnie prosperują, ponieważ podawane w nich dania przyrządzane są wedle sekretnych receptur. Sekrety kulinarne Gessler przekładają się również na ceny. Za jednego pączka przygotowanego wedle receptury Magdy trzeba zapłacić aż... 9 złotych. Podobne ceny można spotkać, odwiedzając najnowszy biznes Magdy, jakim jest lodziarnia.

Premiera Kliki Pudelka już w najbliższą niedzielę o godzinie 09:00 w kanale naziemnym telewizji WP.

bCyhyFUy
KOMENTARZE
(106)
Mary
12 miesięcy temu
Chciwość nigdy nie popłaca pani Magdo.
Zuza
12 miesięcy temu
Uczestników kuchennych rewolucji to objeżdża za ceny wielokrotnie
gość
12 miesięcy temu
Nie kupię pączków ani lodów w tak wysokich cenach! Można kupić przepyszne pączki i lody w rozsądnej cenie. Nie znoszę zdzierstwa. Byłam też w jej restauracji w Warszawie (firmowanej jej nazwiskiem) Nigdy takiego badziewia nie jadłam. Jak widać, nazwisko to nie wszystko. Pęd p. Geslerowej za kasą pozostawia niesmak.
bCyhyFUz
Aga
12 miesięcy temu
9 zł za gałkę przy polskich zarobkach to nie może się udać
gośćsurowka
12 miesięcy temu
Sami robicieto ludzie kucharka zrobila sie wielka gwiazda bez przesady
Najnowsze komentarze (106)
gość
9 miesięcy temu
Przeciez ona nie potrafi zrobic dobrego burgera. Jej burgerownie padly. Wladowala kupe kasy.. Teraz robia tam schabowe i inne potrawy dla zwyklego smiertelnika i jakos ciagna interes.
gość
11 miesięcy temu
Moja Żona robi najlepsze lody...Za Madzi dziekuje
Jakość kosztu...
12 miesięcy temu
No cóż jakość kosztuje.Czy ktoś wie z czego robi się lody dostępne w supermarketach? Poczytajcie sobie na opakowaniu ich skład.Brrrr. Czy ktoś wie,że te wszystkie lody z automatów też nie są w pełni naturalne ( Powstają z gotowych baz lodowych w proszku,wypełnionych m.in.tanimi tłuszczami ,do których dodaje się mleko)
Jakość kosztu...
12 miesięcy temu
U naszych zachodnich sąsiadów 1,5 -2,5 € za gałkę loda w lodziarni.Ja tam wolę raz na jakiś czas zjeść dobrego loda niż taniego ( z proszku,gumy guar i innych wypełniaczy)
rob
12 miesięcy temu
ta cena taka bo sa w niej włosy geslerki
rob
12 miesięcy temu
pewnie receptury wziete z internetu
gość
12 miesięcy temu
To siara
gość
12 miesięcy temu
Najlepsze paczki byly przed laty w cukierni naprzeciwko "Miskow" na Pradze.
bCyhyFUr
gość
12 miesięcy temu
Nie ogladajcie w ogole programow z jej udzialem
gość
12 miesięcy temu
Nie o
gość
12 miesięcy temu
Sorry, ale byłam ostatnio na starym mieście i ceny tych lodów są takie same jak w innych cukierniach na starym mieście. Więc już bez przesady. Wszystko teraz drogie. . Ktoś nie ma ochoty wydać 9-10 zł to niech wcina kaktusy za 2 zł.
fffvb
12 miesięcy temu
Nie musze jeść jej produktów ponieważ znam lepsze i tańsze. A jaki to autorytet z tej baby ?
gość
12 miesięcy temu
Lubię dobrze zjeść, umiem gotować lecz chodzę do lokali o normalnych cenach. Miałam kiedyś praktyki w szkole i uczono mnie kalkulacji cen potraw. Nienawidzę ludzi zachłannych i zapewne do restauracji Pani Gessler w Gdyni nigdy się nie wybiorę. A szkoda, bo bardzo lubię ryby.
gość
12 miesięcy temu
Dla zasady nie dam 1 zł. to zwykła pazerność i zdzierstwo. Ja się do tego nigdy nie dołożę, gdyby te lody były ze złota. Byliśmy z mężem na kolacji w jej restauracji to była jedna z gorszych kolacji mieliśmy ochotę nie zapłacić i wyjść ale uznaliśmy, że najlepszą metodą na tego typu biznes to nigdy z niego nie korzystać. Nie będę dorabiać peruki a teraz tej córki ponurej z ogromnym parciem na szkło
...
Następna strona
bCyhyFUT