Trwa ładowanie...
Przejdź na

Magda Gessler o karierze w gastronomii: "Trzeba mieć wyobraźnię, niekoniecznie pieniądze"

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów.Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.
68
Podziel się:

"Proszę sobie przypomnieć szkołę średnią i tych piątkowych uczniów, oni są w najgorszej pozycji".

Magda Gessler należy do tych gwiazd TVN-u, których liczba antyfanów równa się ilości sympatyków. Przez jednych znienawidzona a przed innych uwielbiana restauratorka - celebrytka wiele zyskała na współpracy z telewizją. Gessler czuje się na tyle pewnie w roli "najpopularniejszej kucharki w Polsce", że co roku postanowiła wydawać przewodniki, w których sugeruje, gdzie (według niej oczywiście) najlepiej "zjeść i się wyspać":

Zapytana o receptę na karierę w tej branży Gessler zapewnia, że pieniądze nie są najważniejsze. Ma za to wskazówkę dla uczniów: warto nie przykładać się zbytnio do nauki:

Wałbrzych teraz - Niebo, taka restauracja, właścicielkę, która była wcieleniem diabła, zamieniłam w anioła. To budujące, dalej mogę pomóc, znowu mąż wrócił do żony, a ona zaczyna być dobrą osobą. Wybrałam kuchnię, bo ona daje mi życie, show. Gastronomia to przygoda, która ma dwa końce, trzeba mieć wyobraźnię, niekoniecznie pieniądze. Zbyt duża wyobraźnia powoduje zbyt duży strach. Proszę sobie przypomnieć szkołę średnią i tych piątkowych uczniów, oni są w najgorszej pozycji. Należy zawsze marzyć i nie rezygnować.

Gessler opowiedziała też o tym, jak radzi sobie z rozłąką ze swoim ukochanym:

Jest telefon, są podróże, raz w miesiącu, bardzo częste. Dajemy radę od 13 lat, są dzieci, zobowiązania, tak rzadko się widzimy, że to jest zawsze atrakcyjne.

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów.Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(68)
gość
8 lat temu
Szkoda, że nikt 10 lat wcześniej człowiekowi nie powiedział, że jak będzie się dobrze uczył, to będzie miał w życiu pod górkę..
gość
8 lat temu
Gesslerka zawsze na fazie
gość
8 lat temu
Ja też miałam piątki i jestem pracownikiem naukowym na uniwersytecie. Nie czuję się przegrana ;-)
gość
8 lat temu
Miałam średnia pewnie trochę powyżej 3, prowadzę własną firmę i nie żałuję że nigdy nie dostałam książki na rozdawaniu świadectw za dobrą średnia :P
gość
8 lat temu
Miesiąc temu było 10 newsów z d**y dziennie o Dodzie, teraz Gessler zapłaciła abonament i musimy czytać to gówno
Najnowsze komentarze (68)
asia
8 lat temu
Kasę ma a zębów sobie nie poprawi
gość
8 lat temu
oj madziu madziu znow na fali jestes to co ma sie w glowie tego nikt ci nie zabierze chyba ze ukradnie jak wielu miliarderow i tworcow niby marek ..... prymus zawsze bedzie prymus zapamietaj to sobie tapirku.... hahaha
gość
8 lat temu
kujony zawsze najgorzej kończą
gość
8 lat temu
a powinnaś
Ewka
8 lat temu
Gastronomia, to przygoda która ma dwa końce.Oj tak ,tak pani Magdo,szczególnie jak zjemy coś niezbyt świeżego ,to odkrywamy tę straszną prawdę o dwóch końcach.
gość
8 lat temu
Albo dawać d**y restauratorowi. ....
gość
8 lat temu
Wole miec wiedze niz byc takim garkotlukiem
gość
8 lat temu
ja w liceum same troje, nie balam sie wyemigrowac, nie umiem wielomianow i nawet nie pamietam czego, z matmy noga a potrafie oszczedzac zarobione pieniadze, nie jestem idealna a znalazlam meza, ktory mnie kocha i akceptuje, nauczyciele mieli mnie za debila a teraz oni gnija z wlasnego jadu a ja jestem szczesliwa, mam o wiele wiecej niz oni, walcie sie, jest sie indywidualista, ma sie lepsze rzeczy do roboty niz zbieranie dobrych ocen - to moja sprawa, iore za to odpowiedzialnosc, i za to rozumiem relacje miedzy ludzmi, uczucia, mam przyjaciol - piatki tego nie zastapia, nauka jest wazna tylko dla rozwoju osobistego a nie zeby byc najlepszym i kuc w kolko
gość
8 lat temu
Ej...nie pokazujcie juz tej baby. Tak to jest jak sie bydlo na salonach pojawi. Co za arogant. Gorsza od siwiec
gość
8 lat temu
tez miała 5 tki i 6tki i jestem teraz kierownikiem!!! hahaha można? można!!!
gość
8 lat temu
a ja miałam średnią ok. 5, dostałam masę książek nagród - które są nic nie warte, nikt ich nawet za darmo nie chce... :(((
gość
8 lat temu
Masz racje I przez Pisiorow idziemy z torbami.A w nas zostaje nienawisc do ludzi zasiana przez Kaczora I jego sekte.
gość
8 lat temu
Wyobraźnię trzeba mieć i pieniądze również . Nie da się w naszym kraju otworzyć restauracji bez zaplecza finansowego. Pani Magda miała już kilkanaście restauracji i większość z nich jest już zamknięta .W tvn podają informacje ,że jest właścicielką kilkunastu restauracji Poprosimy o ich listę . Miała Restaurację Tsarina -najpiękniejsza restauracja w Polsce , Ale Gloria - cudowne wnętrza , Biała Gęś i wiele innych . Czemu nie wyszło ? Brak wyobraźni czy zabrakło funduszy ? a może coś innego ?
gosc
8 lat temu
Jaka z ciebie zazdrosna debilka
...
Następna strona