Trwa ładowanie...
Przejdź na

"Nie jestem Gordonem Ramsayem!"

107
Podziel się:

"Moja znajomość Mateusza Gesslera jest żadna. Nie kontaktujemy się" - zapewnia Magda Gessler.

"Nie jestem Gordonem Ramsayem!"

Jeszcze kilka dni temu syn Adama Gesslera, Mateusz, wydawał się pewniakiem do prowadzenia polskiej edycji Hell's Kitchen. Niespodziewanie zrezygnował jednak z tej pozycji. Ostatnie informacje postanowiła skomentować Magda Gessler.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(107)
gość
10 lat temu
Mówta co chceta, ale ja ją lubię!
gość
10 lat temu
Niby wielka dama z klasą, a co drugie zdanie "to jest do d*py" i co drugie słowo "g*ówno". Irytujące, prymitywne b****o, łase na kasę z reklam. Niedługo z szafki i apteczki wyskoczy
gość
10 lat temu
jest jaka jest...
gość
10 lat temu
ona wygląda jak ogromny kartofel
gość
10 lat temu
Tak z nikim sie nie kontaktuje z bratem tez oj babo babo wstydz sie bo niebawem nos urosnie ci jak u Pinokio klamczucha
Najnowsze komentarze (107)
gość
10 lat temu
W kuchni Gordona Ramsaya byś myła gary.
gosc
10 lat temu
ja ją tam lubie pomogła tylu ludzią w prowadzeniu restauracji
gość
10 lat temu
Beznadzieja z tymi manierami kłamiecie czuje kilka nosów, które mnie kują w plecy, aż śmierdzi waszymi kłamstwami
gość
10 lat temu
Nie wypisujcie takich bzdur! kłamiecie i nosy wam rosną. już czuje te ostre nosy! nie kłamcie
gość
10 lat temu
Najpierw trzeba nauczyć się podstawowych manier , zachowania się przy stole, używania sztućców etc..., a potem do telewizji ( żeby nie szerzyć złych wzorów). A w kuchni koniecznie czepek !!!
gość
10 lat temu
Nie boję się was!!! hyhyhy!!!
gość
10 lat temu
Proszę wejść na stronę: www twr.osw.pl
gość
10 lat temu
www.gordon.com
gość
10 lat temu
Podziwiam ten artykuł naprawdę jest najlepszy ze wszystkich tylo ten gordon mnie przeraża!!!
Dziunia
10 lat temu
zadbana kobieta , piękna 60latka
gość
10 lat temu
chodzacy worek na zlewki .madrala niech przeniesie biznes do miasteczka o 15 tys mieszkancow gdzie berobocie to polowa i pokarze jak sie robi biznes gotujac codziennie swieze potrawy.a fryzura jak mop
profesjonaliz...
10 lat temu
Przykre, że dla mediów znajduje się podupadające restauracje, i tam wprowadza dobrą szkołę i nie powiem bo i dobre przepisy. Jednak który szanujący się restaurator a na pewno szef kuchni przez wielkie "S" pozwoliłby sobie na pobieranie nauk od osoby nie będącej nawet nie kucharzem ale pewnym autorytetem. Tu wymienię Adam Chrząstowski, Robert Sowa, Karol Okrasa, Genio Mientkiewicz, oto ludzie którzy są poważani, a przez krzyki i wyzwiska nikt nie stanie się lepszym. Ktoś mądry rzekł: z wielką d**a wszędzie wejdziesz a z wielką morda już nie.... Szanujmy się, a pierścionki na każdym palcu dłoni mieszającej mięso uważam za odrażające, Sanepid, WIOŚ oraz HACCP, zróbcie coś z tym oraz z dyndającymi włosami nad garem zupy, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
gość
10 lat temu
Jest gorsza od g.r
gość
10 lat temu
Ona mi przypomina Hogatę ze smerfów tylko tamta była ruda
...
Następna strona