Trwa ładowanie...
Przejdź na

"Nie jestem Gordonem Ramsayem!"

107
Podziel się

"Moja znajomość Mateusza Gesslera jest żadna. Nie kontaktujemy się" - zapewnia Magda Gessler.

"Nie jestem Gordonem Ramsayem!"
bDfjvrXF
KOMENTARZE
(107)
gość
7 lat temu
Mówta co chceta, ale ja ją lubię!
gość
7 lat temu
Niby wielka dama z klasą, a co drugie zdanie "to jest do d*py" i co drugie słowo "g*ówno". Irytujące, prymitywne b****o, łase na kasę z reklam. Niedługo z szafki i apteczki wyskoczy
gość
7 lat temu
jest jaka jest...
bDfjvrYj
gość
7 lat temu
ona wygląda jak ogromny kartofel
gość
7 lat temu
Tak z nikim sie nie kontaktuje z bratem tez oj babo babo wstydz sie bo niebawem nos urosnie ci jak u Pinokio klamczucha
Najnowsze komentarze (107)
gość
7 lat temu
W kuchni Gordona Ramsaya byś myła gary.
gosc
7 lat temu
ja ją tam lubie pomogła tylu ludzią w prowadzeniu restauracji
gość
7 lat temu
Beznadzieja z tymi manierami kłamiecie czuje kilka nosów, które mnie kują w plecy, aż śmierdzi waszymi kłamstwami
gość
7 lat temu
Nie wypisujcie takich bzdur! kłamiecie i nosy wam rosną. już czuje te ostre nosy! nie kłamcie
gość
7 lat temu
Najpierw trzeba nauczyć się podstawowych manier , zachowania się przy stole, używania sztućców etc..., a potem do telewizji ( żeby nie szerzyć złych wzorów). A w kuchni koniecznie czepek !!!
gość
7 lat temu
Nie boję się was!!! hyhyhy!!!
gość
7 lat temu
Proszę wejść na stronę: www twr.osw.pl
gość
7 lat temu
www.gordon.com
bDfjvrYb
gość
7 lat temu
Podziwiam ten artykuł naprawdę jest najlepszy ze wszystkich tylo ten gordon mnie przeraża!!!
Dziunia
7 lat temu
zadbana kobieta , piękna 60latka
gość
7 lat temu
chodzacy worek na zlewki .madrala niech przeniesie biznes do miasteczka o 15 tys mieszkancow gdzie berobocie to polowa i pokarze jak sie robi biznes gotujac codziennie swieze potrawy.a fryzura jak mop
profesjonaliz...
7 lat temu
Przykre, że dla mediów znajduje się podupadające restauracje, i tam wprowadza dobrą szkołę i nie powiem bo i dobre przepisy. Jednak który szanujący się restaurator a na pewno szef kuchni przez wielkie "S" pozwoliłby sobie na pobieranie nauk od osoby nie będącej nawet nie kucharzem ale pewnym autorytetem. Tu wymienię Adam Chrząstowski, Robert Sowa, Karol Okrasa, Genio Mientkiewicz, oto ludzie którzy są poważani, a przez krzyki i wyzwiska nikt nie stanie się lepszym. Ktoś mądry rzekł: z wielką d**a wszędzie wejdziesz a z wielką morda już nie.... Szanujmy się, a pierścionki na każdym palcu dłoni mieszającej mięso uważam za odrażające, Sanepid, WIOŚ oraz HACCP, zróbcie coś z tym oraz z dyndającymi włosami nad garem zupy, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
gość
7 lat temu
Jest gorsza od g.r
gość
7 lat temu
Ona mi przypomina Hogatę ze smerfów tylko tamta była ruda
...
Następna strona
bDfjvrYD