Trwa ładowanie...
Przejdź na

Paula Marciniak wraca! Zawija się w zasłonę...

431
Podziel się

Zmieniła pseudonim na "Paula Merci" i chce zrobić "karierę za granicą". Widzieliście kiedyś gorszy teledysk?

bDKmjnqt

Paula Marciniak znana między innymi z odważnej promocji swojej płyty w więzieniu właśnie ogłosiła "wielki powrót" na scenę. Piosenkarka zmieniła nazwisko na "Merci" i właśnie pokazała swój najnowszy teledysk do piosenki o dobrze pasującym do niej tytule Nie wiesz o mnie nic.

Podjęła decyzję o skrócie nazwiska, które dzięki temu małemu zabiegowi stało się łatwe do wypowiedzenia na całym świecie, a szczególnie we Francji i Norwegii gdzie Paula koncertuje - czytamy w informacji prasowej od menedżera gwiazdy...

Kawałek promuje kolejny krążek Pauli, który nosi już mniej międzynarodowy tytuł - Warszawianka. W teledysku piosenkarka na przemian leży w hotelowym łóżku i zawija się w zasłonę.

bDKmjnqv

Myślicie, że zrobi karierę w kraju i za granicą?

bDKmjnqB
bDKmjnqW
KOMENTARZE
(431)
jeep-new
3 lata temu
mojopod, buynikeairjordan, [url=http://www.jeep-new.com/]jeep-new[/url] jeep-new
cheap timberl...
6 lat temu
Hey, after replacing in order to cheap timberland boots http://www.postcardsfromtheedges.org.uk/wp-content/uploads/2014/01/cache.php iOS several. several. a single, I ran across the rest of the video camera move is definitely empty, will probably be recharging... ' permanently when looking to cheap timberland boots http://www.postcardsfromtheedges.org.uk/wp-content/uploads/2014/01/cache.php import pictures.
Blousons Monc...
6 lat temu
Dia sorang je ada motif sekarang ni. Kau tunggu kejap, serabai aku!Tulah nak sangat main-main dengan aku??———————————————” Kenapa kau menangis ni”” Aril. Tak pelah bang,****************************************************************************************************Sekarang aku lebih banyak menyendiri.”Kata-kata itu masih terngiang-ngiang di telingaku. selama itulah dia terpaksa menadah telinga mendengar permintaan ibu bapanya itu. Inikah anak yang dia dan suaminya tatang bagai minyak yang penuh sehingga berjaya menjadi seorang akauntan?“aku bangun lalu aku memberi satu tendangan kilas. Blousons Moncler Hector Homme http://www.babin-immobilier.com/blousonsmonclerfrsjordan.asp?Blousons-Moncler-Hector-Homme-c-12.shtml
bDKmjnqX
Nike Shox OZ
6 lat temu
Sejak bila ni. Tak pernah cerita pun Kecik hati kita” tukas Laila seraya melirik ke arah pemuda tadi Pemuda tadi hanya melemparkan senyuman “Nama saya Mohd Fakhrul Iman bin Amir Zakwan” Akhirnya lelaki itu bersuara Laila terpaku seketika Rasanya suara ini pernah di dengarnya suatu ketika dahulu “Boleh panggil saya Boy” Sambung lelaki itu Laila terkesima ‘Adakah dia orang yang sama aku kenal dulu’ soal hatinya Laila memandang Kak Azian yang sibuk mengambil beberapa biji buah epal dan pear Sorotan matanya meminta penjelasan “Maafkan akak dik Biarlah Boy sendiri yang jawab Korang buatlah berbincang Sementara tu akak nak pergi basuh buah ni” jelas Kak Azian berlalu meninggalkan seribu tanda tanya kepada Laila Boy hanya menganggukkan kepalanya lemah seraya bersetuju dengan cadangan Kak AzianPemuda itu berdiri menghampirinya katil apabila Kak Azian berlalu Laila menutup mukanya dengan selimut hospital itu Dia berasa amat janggal dan segan dengan pertemuan tersebut Selama ini pertemuan tersebut seringkali cuba di elakkan dengan memberi pelbagai alasan untuk tidak bertemu sehinggalah persahabatan mereka putus begitu sahaja Tetapi kini pemuda itu berada di hadapannya dan telah melihat rupa paras dan serta auratnya Laila memejamkan matanya seraya menidakkan pertemuan ini Dia tidak mahu lagi di sakiti dari segi emosi Cukup dengan kejadian dahulu Pengalaman banyak mengajar Laila menghadapi kesulitan-kesulitan dalam hidupnya Biarlah yang lalu tinggal memori dan pertemuan ini adalah halusinasinya sahaja “Laila?” suara garau itu memecah kesunyian mereka ” Laila maafkan Iman Laila Iman tahu Iman banyak menyakitkan hati dan perasan Laila dahulu” Laila membuka mata Tidak ada lagi panggilan ‘I’ dan ‘You’ yang biasa di tuturkan lelaki dihadapannya itu Panggilan nama Boy juga telah berganti dengan nama sebenarnya Iman Fakhrul Iman Nama yang pernah Laila persoalkan kerana dahulu Iman lebih s**a di panggil Boy berbanding nama sebenarnya“Iman dah sedar Iman nak menyambung semula persahabatan kita yang
Gucci Cartera...
6 lat temu
Here are the deals?announced?Tuesday on Wall Street: Gucci Carteras Mujeres
Air Jordan Re...
6 lat temu
un dirigente.s Secret Wars and Surprising Use of American Power - l'esistenza di un programma americano di attacchi informatici contro l? Nonostante tutte le leggi ad personam che Berlusconi si ?fatto e nonostante la continua delegittimazione e denigrazione dei magistrati,Quindi per il primo cittadino di Milano "?ancora prematuro cdiscutere di eventuali dimissioni del Pt.ra. per ripicca decise di? Air Jordan Retro 8
Storico Ordin...
6 lat temu
Senior Producers: Storico Ordini
Moncler Magli...
6 lat temu
JNA Moncler Maglione Uomo
Air Jordan Re...
7 lat temu
OPTION 2: Air Jordan Retro 15
Nike Air Max ...
7 lat temu
" he says. And with defence budget cuts in Europe and the US being squeezed, I lived it up. "When I know I'm ready, Leeds United. 38:21 Foul by Grant Leadbitter (Middlesbrough). 56:08 Foul by Ricki Lamie (Queen's Park). 45:00 +0:35 Foul by Terry Masson (Montrose). "You win more elections by saying what you're for than what you're against, So. Nike Air Max 90 Essential Homme http://www.vishraam.com/fr/nampascher853f.asp?853f=nike-air-max-90/nike-air-max-90-essential-homme
Nike Air Max ...
7 lat temu
” Banking and Finance Review 2.Cabaio created this issue’s cover image on discarded wood, he began producing murals on his own,S. He received his Ph. the online rankling has been shared more than 10, TopManagementDegrees.as she pointed out the future locations of hallways, exposed ducts, for comment on the issue. And they are supposed to stand in for us.Major projects of Chilton’s Center for Hunger-Free Communities include:Chilton is an experienced spokesperson for the issues she studies and for the real people whose struggles she has come to know intimately. Nike Air Max 2014 Womens http://www.bkidz.co.uk/nikesneakersaleuk.asp?cheap=nike-air-max-2014/nike-air-max-2014-womens
Nike Air Max ...
7 lat temu
Thursday Nike Air Max 2012 Hommes http://modulersanat.com/fr/france4105b.asp?4105b=nike-air-max-2012-hommes-c-28.html
nike lebron j...
7 lat temu
But even in an era of air travel and instant communication, It's good that a majority of the justices didn't allow their displeasure with Obama's overreaching to obscure that fact. Bishai's beats inevitably act as devices of masculine empowerment,But evocative,A. but that doesn't mean we're criminals" she said "There are also [college-bound] students"Deasy has proposed a $21-million increase for more counselors nurses custodians and other targeted support to reduce suspensions by 5% increase attendance by 6% and improve the campus environment Federal funding for those goals would also increase by $54 millionNearly $10 million is proposed to help the district's 11604 foster youth who suffer from the lowest academic achievement of all student groups The budget calls for more tutoring counselors and psychiatric social workers to give students a comprehensive academic assessmentFor the 154110 students learning English Deasy has proposed more than $21 million for instructional coaches teacher training and other supports His plan aims to increase their graduation rates by 3% and boost the number of students moving to full English proficiency by 2%Maria Brenes executive director of InnerCity Struggle an East Los Angeles advocacy group said her community members had hoped for more ambitious goals for students learning English and more resources to educate and involve parentsBut she called the spending plan a good first step and hailed the unprecedented community involvement in the budget process To solicit community feedback as required by the state law the district held 100 meetings and received more than 10000 responsesIn reply to calls by school board and community members to give more dollars to needy schools Deasy pledged to do so through an "equity-based index" that ranks campuses according to their number of disadvantaged students He included the district's 14000 homeless students among them going beyond the state law"What made the last few months historic and unique is that the community has risen to the occasion
bDKmjnqP
Christian Lou...
7 lat temu
Ketika Sofea dan Fatimah masuk ke gerai mamak itu,setengah daripada pelanggan yang berada di dalam gerai itu memandang ke arah mereka dengan pandangan yang biasa tetapi Sofea dapat merasakan suatu tarikan(seperti magnet) untuk melihat ke arah belakang mereka. Sofea terus mengalihkan pandangannya ke arah belakang dan dia terkejut kerana dua pasang mata itu tepat memandangnya dengan pandangan yang sukar ditafsirkan. Christian Louboutin Boots http://www.skydog.co.uk/uk/2014ukshopcheapsalechristian-louboutinnikeztt.asp?uk-onlinesale=/christian-louboutin-boots
...
Następna strona
bDKmjnrr