Trwa ładowanie...
Przejdź na

Reżyser "Kuchennych Rewolucji": "Wszyscy uczyliśmy się pracy z Magdą". BYŁO AŻ TAK ŹLE?

45
Podziel się:

"Program ewoluował, ewoluowały także relacje w ekipie". Gessler współpracowników traktuje równie szorstko co kucharzy?

Wczoraj na antenie TVN-u wyemitowano 200 odcinek Kuchennych Rewolucji. Reżyser programu opowiedziała, jak wyglądały jego początki. Monika Lis przyznała, że ekipa przede wszystkim musiała się nauczyć pracy z Magdą Gessler, która słynie ze swojej porywczości i "oryginalności" zachowań.

Wszyscy uczyliśmy się pracy z Magdą. Program ewoluował, ewoluowały także relacje w ekipie. Fajnie to zaczęło iść do przodu. Dawne problemy teraz nie są już żadnymi problemami.

Oglądacie to?

Źródło: Agencja TVN/x-news

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(45)
gość
5 lata temu
pudel- oglądamy kuchenne rewolucje - bo pani Magda ma osobowość, charyzmę,urok osobisty i luz którego tak bardzo brak takim matołom jak ty co wymyślasz te beznadziejne niusy z dupy.Mam nadzieje że długo tu nie popracujesz
gość
5 lata temu
A nawet jak mają pojęcie, to i tak gównem ludzi karmią, żeby było taniej. A na dodatek na kuchni syf, kiła i mogiła.
gość
5 lata temu
super babka z p. Magdy
gość
5 lata temu
Temperament ma, czasem jest bezczelna, ale niektorymi niestety tak trzeba, mimo wszystko widac ze dobry z niej psycholog, bo wiele rzeczy widzi od razu, szczegolnie jak ktos dobrze sciemnia
gość
5 lata temu
Romantyk wypiehdalaj z tym spamem z d**y!!!!!
Najnowsze komentarze (45)
gość
5 lata temu
obrzydliwa baba.
gość
5 lata temu
obrzydliwa baba.
gość
5 lata temu
fajna babka pewnie ze ogladam
gość
5 lata temu
p*********e głupoty,każdy klient chce wpieprzać polędwicę(na której i tak się nie zna) ale płacić jak za mielonego.Po tych durnych programach z tą babą,wszyscy nagle okazują się super fachowcami i uczą kucharza jak dane danie się robi i jak ma smakować.....paranoja i tyle
gość
5 lata temu
Ja pracuje w gastronomi . Wiem że ona ma racje.Dobrze robi brawo...
gość
5 lata temu
Ja pracuje w gastronomi . Wiem że ona ma racje.Dobrze robi brawo...
gość
5 lata temu
Ja pracuje w gastronomi . Wiem że ona ma racje.Dobrze robi brawo...
gość
5 lata temu
Ja pracuje w gastronomi . Wiem że ona ma racje.Dobrze robi brawo...
gość
5 lata temu
Ja pracuje w gastronomi . Wiem że ona ma racje.Dobrze robi brawo...
gość
5 lata temu
Ja pracuje w gastronomi . Wiem że ona ma racje.Dobrze robi brawo...
Jak ja to rob...
5 lata temu
W mojej ocenie? Kilka dywizji popatrzy i nie zauważy.
gość
5 lata temu
Przykre, że tylko kontrowersja jest w stanie sprzedać program
gość
5 lata temu
Nie znoszę tego programu przez prowadząca bezczelna zarozumiała z lokami w kuchni brak słów jej krzyki niech krzyczy u siebie w knajpie
Majki Pompka ...
5 lata temu
Majki, powiedz Lojdzikowi, żeby się tak nie wczuwał, Andzia Ulką go bierze pod pic, chce mu zagrać na nerwach, żeby się podjarał, jaką to ona (Andzia z Ernstem, Gerdziem i Brunkiem) rzekomo rolę odegrała. Że dramatycznie jest i że walczyła. Z kim i czym? Że kilka tysięcy szwabów się napracowało? Lojdzik, olej ich, widziały gały co brały. Nie ich biznes.Polskę chcieli osłabić. Teraz sojuszników nie masz. Ładnie Ci z rakiem Lojdzik. Dżejmiemu szepnij, że go kojarzę. (dżołk taki).
Oferty dla Ciebie