TYLKO U NAS! Zeznania "najwierniejszego klient Cezarego P.": "To jest insynuowanie kolejnych tematów i pożywki dla mediów"

Filip Wiśniewski kupił od Cezarego P. 2,5 kilograma kokainy. Podczas rozprawy zdementował jednak większość z wcześniejszych zeznań.

W 2017 roku byliśmy świadkami wielu sądowych historii z udziałem celebrytów. Jedną z najbardziej emocjonujących rozpraw nadal pozostaje zatrzymanie Cezarego P., nazywanego "dilerem gwiazd". Przy okazji afery, zapewne "niechcący", wypłynął Filip Wiśniewski – były menadżer sportowy i kandydat PiS na posła. Kilka dni temu mężczyzna pojawił się w sądzie złożyć zeznania. Choć chyba jako jedyny nie wypiera się znajomości z P., na mównicy zdementował większość wcześniejszych zeznań. Wiśniewski w ciągu sześciu miesięcy miał zakupić u dilera aż 2,5 kilograma kokainy. Podczas odtworzenia rozmów telefonicznych Wiśniewskiego z Cezarym P., w których pada hasło do Cezarego "spotkajmy się pod hotelem poselskim", przekonuje, że to manipulacja.

6 lat temu
serio kogokolwiek dziwi, że warszawka ćpa? przecież oni wszyscy są potwornie nieszczęśliwi i chorzy i powinni się znaleźć na jakiejś intensywnej terapii psychologicznej, aa itd
Y.A.C.
6 lat temu
2,5 kg? To raczej pośrednik, a nie klient :)
6 lat temu
"Wiśniewski w ciągu sześciu miesięcy miał zakupić u dilera aż 2,5 kilograma kokainy." ..... sam nie wyćpał 2,5 kilo kokainy. Musiał to przekazywac dalej.
Pis ma fajnych ludzi Brawo dobra Zmiano
xxx
6 lat temu
od kiedy wy cenzurujecie temat diler gwiazd??? żeby wejsc w artykuł trzeba kliknąć ze ma sie 18 lat... każdy tak zrobi nawet nieletni... cenzurujcie sobie wywiady z Mariną a nie dilerów
6 lat temu
Wiśniewski to stary narkoman do dziś wciąga koks wszędzie już spalony jest cezary dzwonił do niego bo ten pewnie w kreskę wziął towar
xxx
6 lat temu
kandydat na posla pis kupowal zeby odsprzedawac 0 patrzac na szyszke terleckiego czy szalonego antka wniosek nasuwa sie sam
6 lat temu
A ona mnie nagrywała jak waliłem konia.
Ania big bomb...
6 lat temu
Już 2 dni nie miałam nic ciepłego w ustach.
Pluje na Pudl...
6 lat temu
"Sprzedawał mi kokainę po 200 zł za gram, wiem, że miał też taką po 400. Robiłem zakupy regularnie. W sumie kupiłem 2,5 kilo przez okres 6 lat - mówił w sądzie Wiśniewski." To dobrze ze tu widzę 6 msc a nie 6 lat (znaczna różnica) tfu na tą śmieszną stronę. Jednego wielkiego ***** powinno was to obchodzić ile koksu kupował.
6 lat temu
Ta sprawa skończy się tak samo jak sprawa Weroniki Marczuk. Miliony złotych odszkodowania będa wypłacone "oskarżonym" bo Prokuraturze coś się wydawało.
Meg
6 lat temu
Mnie cała historia kojarzy się z Cezarym Pazurą. On jednak chodzi wolny. Myślicie, że miedzy garnkami dla starszych ludzi przemycał Kokainę?
6 lat temu
redaktorzy z pudla sa g***i i mysla, ze gosciu kupil 2,5 kg koki dla siebie XDDDD dawno by sie przekrecil, wiadomo, ze rozprowadzal to dalej. zreszta jego zycie, jego sprawa, przynajmniej sie przyznaje
6 lat temu
Ty od rybki, czego wziąłeś? Zmień dilera!
kim
6 lat temu
jak bym mieszkał w warszawie to tez by,m cpał ,,tam sie nie da inaczej życ , dramat
Y.A.C.