Magda Gessler to jeden z najbarwniejszych ptaków polskiego show biznesu. Słynna restauratorka i gospodyni programu Kuchenne Rewolucje znana jest ze swojego kwiecistego języka, ekspresyjnych zachowań i spontanicznego popiskiwania. Jej rewolucje w zapuszczonych lokalach okazały się tym, czego potrzebowali znużeni widzowie. Program zarobił dla stacji TVN 230 milionów złotych, a Magda z pewnością już nie musi martwić się o przyszłość w telewizyjnym imperium. Ma teraz czas na promowanie w show biznesie swoich dzieci: znanej z pokazywania pośladków Lary Gessler i do niedawna żyjącego w jej cieniu Tadeusza Müllera.
Gastronomiczna reformatorka, która podobno nie do końca potrafi zapanować nad własnymi restauracjami, szybko wyrosła na specjalistkę od holistycznego żywienia. Prowadzi nawet swój autorski program Sexy Kuchnia Magdy Gessler, w którym stara się udowodnić, że za udany seks odpowiada nie tylko kondycja ale także dieta:
Trzeba obserwować mężczyznę. Na pewno nie należy go przejadać. To znaczy, ani go zjadać do końca, ani dawać mu za dużo jeść. Dlaczego? Żeby nie był ociężały w seksie - mędrkowała.
Paradoksalnie, chemię między kochankami mają wzmacniać naturalne produkty, których Magda jest wielką zwolenniczką. Przepis na udany seks według 65-latki to odrobina przypraw i kęs ryby:
Proponuję caslerea, czyli szynkę w sosie z lubczyku. To danie nastroi wszystkich do pysznej miłości oraz da siłę i potencję na wieczór. Seks najlepiej smakuje, kiedy je się ryby oraz zielone rzeczy. Gorzej, kiedy jemy mięso, choć biały drób nie powinien zaszkodzić. Jako przyprawy polecam też takie afrodyzjaki jak: cynamon, imbir, tymianek i oregano.
Myślicie, że po rewolucjach w restauracjach, Magda zajmie się rewolucjonizacją łóżkowych przyzwyczajeń Polaków?