Trwa ładowanie...
Przejdź na

Gessler: "Nie ścigam się o gwiazdki Michelin. Wiem, co za nimi stoi"

102
Podziel się

"Kto może mieć większy dystans do orderów niż ja?"

bDgsaRiZ

W świecie gastronomii za największe wyróżnienie uchodzi otrzymanie gwiazdki Michelin. Pierwsze w Polsce tego typu odznaczenie otrzymał Wojciech Basiura znany szerzej jako Modest Amaro. Magda Gessler, choć promuje swoje restauracje twarzą Sharon Stone i aktywnie działającym fanklubem na Facebooku, nie doczekała się jeszcze swojej gwiazdki. Twierdzi, że nie zależy jej na niej, bo "wie, co za nimi się kryje":

Nie ścigam się o gwiazdki Michelina. Po takich doświadczeniach, takiej historii, kto ma mieć większy dystans do orderów niż ja. Wiem, co za nimi stoi, wiem kogo i jak odznaczają. Byłam wielokrotnie odznaczana, dużo statuetek u mnie stoi. Uważam, że najważniejsze, to mieć lojalną załogę. Najbardziej sympatyczne było to, że wszyscy wstawali do raportu i mówili ile lat u mnie pracują.

bDgsaRjb
bDgsaRjh
bDgsaRjC
KOMENTARZE
(102)
gość
5 lata temu
Nie stara sie, bo chocby jedna gwiazdka jest zupelnie poza jej zasiegiem
rosebuster
5 lata temu
Artykuł w ogóle nie o Amaro, a jednak jego zdjęcie wstawione i jego pierwotne imię w tekście znowu podane. Tak bardzo go nie lubicie, boli was jego sukces, chyba sami mu zazdrościcie tej gwiazdki.
gość
5 lata temu
Ilekroć czytam to nazwisko"Basiura"... leje ze śmiechu :)
bDgsaRjD
gość
5 lata temu
Co ta bufetowa wie o gwiazdkach Michelina?!?!
gość
5 lata temu
Dajcie spokój- codziennie o niej piszecie, to nie jest wdzięczny temat- nudna, przemądrzała i wulgarna starsza pani.
Najnowsze komentarze (102)
gość
5 lata temu
Biedna kobieta... nawalona jak szpadel.... aż przykro patrzeć.
gość
5 lata temu
dzidzia P*****I
gość
5 lata temu
Tak się składa że pracowałam w restauracji która ma gwiazdkę Michelin w Anglii. I wygląda to tak ze jak kucharze gotują a spadnie im coś na podłogę to podnoszą i układają na talerzy który trafi do klienta. Ponadto nie utrzymują higieny pracy, na kuchni syf jakiego nikt nie widział. Nigdy bym osobiście tam nie zjadla
gość
5 lata temu
widać nie ma się nic zęby otrzymanie gwiazdki Michelin. jak jej włosy są wszędzie to niby jak ma dostać to wyróżnienie?
gość
5 lata temu
ale jest napompowana
gość
5 lata temu
ale p******a,przebiła nawet minge
gość
5 lata temu
Ma racje ostatnio ktos tam zza granicy popelnil samobojstwo, mial ki;lka gwiazdek , podobno bal sie utraty jednej gwiazdki byl pod taka presja ze nie wyrobil
gość
5 lata temu
Czy tylko mi przypomina świnkę Pigi..?
bDgsaRjv
Ziom Z.G.
5 lata temu
Precz a Prosiakiem!
gość
5 lata temu
Taka z niej restauratorka jak z Rozenek lady. Hahahaha
gość
5 lata temu
Tak mówi, bo nie ma na to najmniejszych szans, choćby stanęła na rzęsach. Po prostu to co robi to tylko marketing dał ubogich a nie kuchnia. Byłam w wielu naprawdę dobrych restauracjach. Pani Gessler nie ma pojęcia o kuchni, bo jest tylko celebrytką. A jej restauracje to biznes formowane nazwiskiem. W dodatku kicz i przestarzałe pomysły, aranżacje itd. A gwiazdki są dla prawdziwych mistrzów. Recenzenci Michelin naprawdę znają się na rzeczy. U niej dostaliby ataku śmiechu.
gość
5 lata temu
Byliśmy w schronisku smaków m. Gessler w Bukowinie. Ceny kosmiczne, żarcie przeciętne. To przykre, liczyliśmy na fajne dania. Nie polecamy.
gość
5 lata temu
Czy to prosię zniknie choć na jakiś czas
gość
5 lata temu
A kto by jej przyznal i za co
...
Następna strona
bDgsaRjX