Trwa ładowanie...
Przejdź na

Gessler: "Nie ścigam się o gwiazdki Michelin. Wiem, co za nimi stoi"

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów.Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.
117
Podziel się:

"Kto może mieć większy dystans do orderów niż ja?"

W świecie gastronomii za największe wyróżnienie uchodzi otrzymanie gwiazdki Michelin. Pierwsze w Polsce tego typu odznaczenie otrzymał Wojciech Basiura znany szerzej jako Modest Amaro. Magda Gessler, choć promuje swoje restauracje twarzą Sharon Stone i aktywnie działającym fanklubem na Facebooku, nie doczekała się jeszcze swojej gwiazdki. Twierdzi, że nie zależy jej na niej, bo "wie, co za nimi się kryje":

Nie ścigam się o gwiazdki Michelina. Po takich doświadczeniach, takiej historii, kto ma mieć większy dystans do orderów niż ja. Wiem, co za nimi stoi, wiem kogo i jak odznaczają. Byłam wielokrotnie odznaczana, dużo statuetek u mnie stoi. Uważam, że najważniejsze, to mieć lojalną załogę. Najbardziej sympatyczne było to, że wszyscy wstawali do raportu i mówili ile lat u mnie pracują.

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów.Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.
KOMENTARZE
(117)
Zaloguj się i zostań Championem Pudelka VIP
Pamiętaj, że po zalogowaniu nadal możesz
komentować ANONIMOWO 😎
Szansa na wyróżniony komentarz
Odznaka Championa
Kolorowy avatar
WYRÓŻNIONE
gość
10 lat temu
Nie stara sie, bo chocby jedna gwiazdka jest zupelnie poza jej zasiegiem
rosebuster
10 lat temu
Artykuł w ogóle nie o Amaro, a jednak jego zdjęcie wstawione i jego pierwotne imię w tekście znowu podane. Tak bardzo go nie lubicie, boli was jego sukces, chyba sami mu zazdrościcie tej gwiazdki.
gość
10 lat temu
Ilekroć czytam to nazwisko"Basiura"... leje ze śmiechu :)
gość
10 lat temu
Co ta bufetowa wie o gwiazdkach Michelina?!?!
gość
10 lat temu
Dajcie spokój- codziennie o niej piszecie, to nie jest wdzięczny temat- nudna, przemądrzała i wulgarna starsza pani.
NAJNOWSZE KOMENTARZE (117)
gość
10 lat temu
Biedna kobieta... nawalona jak szpadel.... aż przykro patrzeć.
gość
10 lat temu
dzidzia P*****I
gość
10 lat temu
Tak się składa że pracowałam w restauracji która ma gwiazdkę Michelin w Anglii. I wygląda to tak ze jak kucharze gotują a spadnie im coś na podłogę to podnoszą i układają na talerzy który trafi do klienta. Ponadto nie utrzymują higieny pracy, na kuchni syf jakiego nikt nie widział. Nigdy bym osobiście tam nie zjadla
gość
10 lat temu
widać nie ma się nic zęby otrzymanie gwiazdki Michelin. jak jej włosy są wszędzie to niby jak ma dostać to wyróżnienie?
gość
10 lat temu
ale jest napompowana
gość
10 lat temu
ale p******a,przebiła nawet minge
gość
10 lat temu
Ma racje ostatnio ktos tam zza granicy popelnil samobojstwo, mial ki;lka gwiazdek , podobno bal sie utraty jednej gwiazdki byl pod taka presja ze nie wyrobil
gość
10 lat temu
Czy tylko mi przypomina świnkę Pigi..?
Ziom Z.G.
10 lat temu
Precz a Prosiakiem!
gość
10 lat temu
Taka z niej restauratorka jak z Rozenek lady. Hahahaha
gość
10 lat temu
Tak mówi, bo nie ma na to najmniejszych szans, choćby stanęła na rzęsach. Po prostu to co robi to tylko marketing dał ubogich a nie kuchnia. Byłam w wielu naprawdę dobrych restauracjach. Pani Gessler nie ma pojęcia o kuchni, bo jest tylko celebrytką. A jej restauracje to biznes formowane nazwiskiem. W dodatku kicz i przestarzałe pomysły, aranżacje itd. A gwiazdki są dla prawdziwych mistrzów. Recenzenci Michelin naprawdę znają się na rzeczy. U niej dostaliby ataku śmiechu.
gość
10 lat temu
Byliśmy w schronisku smaków m. Gessler w Bukowinie. Ceny kosmiczne, żarcie przeciętne. To przykre, liczyliśmy na fajne dania. Nie polecamy.
gość
10 lat temu
Czy to prosię zniknie choć na jakiś czas
gość
10 lat temu
A kto by jej przyznal i za co
...
Następna strona