Trwa ładowanie...
Przejdź na
Kamil Kozłowski
Kamil Kozłowski
|
aktualizacja

Karolina Pisarek zostanie restauratorką. "To było marzenie mojego męża". Ma głowę do interesów?

99
Podziel się:

Karolina Pisarek udowadnia, że żadnej pracy się nie boi. Przedsiębiorcza celebrytka uznała, że kariera modelki i influencerki nie przekracza jej zawodowych możliwości. Już wkrótce sprawdzi się w zupełnie nowej roli.

Karolina Pisarek
Karolina Pisarek (AKPA, Niemiec)

Na przestrzeni 9 lat obecności w show-biznesie Karolina Pisarek dała się poznać z wielu różnych stron. Medialną rozpoznawalność zyskała w 5. edycji hitowego "Top Model", walcząc o stałe miejsce na pokazach znamienitych projektantów i okładki prestiżowych magazynów modowych. Pomimo przegranej w finale udało jej się zaistnieć szerzej na wybiegu i planach zdjęciowych. W dużym stopniu zawdzięcza to prowadzonej równolegle działalności influencerskiej.

Karolina Pisarek w czasie swojej kariery podjęła kilka dość nietypowych decyzji zawodowych. W ciągu zaledwie dwóch sezonów telewizyjnych 26-latka musiała mierzyć się z bolesnymi opiniami na temat swoich wokalno-tanecznych poczynań. Ku swojej osobistej uldze odcięła się grubą kreską od wątpliwej jakości występów artystycznych i ogłosiła nowe zawodowe wyzwania.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Zobacz także: Karolina Pisarek o szczegółach swojego wypadku. Jak zareagował Roger?

Karolina Pisarek debiutuje w roli przedsiębiorczyni

Przebojowa influencerka chętnie podejmuje działania w skrajnie różnych branżach. Tym razem zapowiedziała otwarcie własnego biznesu. Jej partnerem w interesach będzie mąż, Roger Salla, z którym wspólnymi siłami będzie walczyć o miejsce na kulinarnej mapie Warszawy. W samym sercu stolicy otworzyli właśnie restaurację specjalizującą się w kuchni tureckiej.

To było marzenie mojego męża, żeby mieć własną restaurację i cieszę się, że spełniamy się w tym, ale nie mówię, że jest to jedyny biznes, w którym się chcemy rozwijać - zdradziła w rozmowie z serwisem Pomponik.

W ofercie lokalu znajdują się m.in. grillowane żeberka jagnięce, burger z antrykotu, bakłażan faszerowany warzywami oraz specjalności tamtejszej kuchni, na czele z kebabem w różnych postaciach.

Myślicie, że poradzą sobie lepiej od starszego kolegi po fachu?

Źródło:
pudelek.pl
KOMENTARZE
(99)
Zaloguj się i zostań Championem Pudelka VIP
Pamiętaj, że po zalogowaniu nadal możesz
komentować ANONIMOWO 😎
Szansa na wyróżniony komentarz
Odznaka Championa
Kolorowy avatar
WYRÓŻNIONE
Nate Higgers
rok temu
A ja jade na 10 dni wakacji w Świnoujściu 😎. Trzymajta kciuki za pogodę w czerwcu.
Pepe
rok temu
Restauracji nie wystarczy mieć. Tam trzeba siedzieć i ciężko pracować razem z innymi
pan zakolak
rok temu
po pierwsze to nie ich własna tylko z jakimś wspólnikiem (co średnio wróży, wycycka ich bez mydla), po drugie to roger ogłosił ze to on jest wspolwlascicielem, pani karolajna sie nie pojawiła w tej informacji; po trzecie kuchnai turecka to akurat to imidzu rogera pasuje jak ulal. wypisz wymaluj turas z anatolii
Pytam
rok temu
Chyba już czytaliście kto na warszawskiej Woli pozbawił życia naszych rodaków
Karolina
rok temu
Wszędzie kebaby a nigdzie nie ma w Polsce kuchni karaibskiej która jest przepyszna i bardzo zdrowa. Za granicą w najlepszych restauracjach jest. Szkoda ze w polskiej gastronomii jest taka powtarzalność.
NAJNOWSZE KOMENTARZE (99)
Pip
rok temu
Nie znam, widzę tylko przerobionych plastycznie ludzi.
Czytelnik
rok temu
Omg ale mitomania...
Karla
rok temu
Roger
dojrzała
rok temu
marzenie męża a nie twoje,więc ty nie powinnaś zostać restauratorką,tylko spełniać się w swoich pasjach
arnold
rok temu
wspomnijcie Reginę Pisarek.
Jerzy
rok temu
Ta kobieta niby ładna, ale zupełnie nie zapadająca w pamięć
Trybson
rok temu
ten jej mąż nawet się wysłowić nie potrafi.inteligencją nie grzeszą. zreszta bylo widać jej miny podczas jego bełkotu. sama chyba była zażenowana
gość
rok temu
A kto będzie pracował ?
zapraszam
rok temu
Gość nic sam nie stworzył a jedynie wyłożył hajs na stół, widocznie mieli problemy i szukali inwestora. Ale żeby od razu mianować się „restauratorem”? To już inny level mentalny, śmieszno-straszno. Mnie nie zachęcił, żaden autorski pomysł, kolejna inwestycja
Ble
rok temu
Melina przy placu konstytucji, w życiu tam bym bie tkneła z obawy na jakosc produktow
Kroliwa
rok temu
Oj Karolciu, moze czas zaczac dalsza edukacje. Maz mial marzenie a ty jestes restauratorka, hmmm. Majac restauracje trzeba ciezko pracowac z ludzmi a nie tylko w niej bywac. Taka roznica. No coz wiele do zyczenia zostaje z Twoja madroscia.
Martyna
rok temu
Odziedziczyła po mamie talent do zawijania kebabów
Rafał
rok temu
Kto to jest?
Zyga
rok temu
Podobna do Małgorzaty S z Płocka
...
Następna strona