Trwa ładowanie...
Przejdź na
Kamil Kozłowski
Kamil Kozłowski
|
aktualizacja

Karolina Pisarek zostanie restauratorką. "To było marzenie mojego męża". Ma głowę do interesów?

66
Podziel się:

Karolina Pisarek udowadnia, że żadnej pracy się nie boi. Przedsiębiorcza celebrytka uznała, że kariera modelki i influencerki nie przekracza jej zawodowych możliwości. Już wkrótce sprawdzi się w zupełnie nowej roli.

Karolina Pisarek zostanie restauratorką. "To było marzenie mojego męża". Ma głowę do interesów?
Karolina Pisarek (AKPA, Niemiec)

Na przestrzeni 9 lat obecności w show-biznesie Karolina Pisarek dała się poznać z wielu różnych stron. Medialną rozpoznawalność zyskała w 5. edycji hitowego "Top Model", walcząc o stałe miejsce na pokazach znamienitych projektantów i okładki prestiżowych magazynów modowych. Pomimo przegranej w finale udało jej się zaistnieć szerzej na wybiegu i planach zdjęciowych. W dużym stopniu zawdzięcza to prowadzonej równolegle działalności influencerskiej.

Karolina Pisarek w czasie swojej kariery podjęła kilka dość nietypowych decyzji zawodowych. W ciągu zaledwie dwóch sezonów telewizyjnych 26-latka musiała mierzyć się z bolesnymi opiniami na temat swoich wokalno-tanecznych poczynań. Ku swojej osobistej uldze odcięła się grubą kreską od wątpliwej jakości występów artystycznych i ogłosiła nowe zawodowe wyzwania.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Zobacz także: Karolina Pisarek o szczegółach swojego wypadku. Jak zareagował Roger?

Karolina Pisarek debiutuje w roli przedsiębiorczyni

Przebojowa influencerka chętnie podejmuje działania w skrajnie różnych branżach. Tym razem zapowiedziała otwarcie własnego biznesu. Jej partnerem w interesach będzie mąż, Roger Salla, z którym wspólnymi siłami będzie walczyć o miejsce na kulinarnej mapie Warszawy. W samym sercu stolicy otworzyli właśnie restaurację specjalizującą się w kuchni tureckiej.

To było marzenie mojego męża, żeby mieć własną restaurację i cieszę się, że spełniamy się w tym, ale nie mówię, że jest to jedyny biznes, w którym się chcemy rozwijać - zdradziła w rozmowie z serwisem Pomponik.

W ofercie lokalu znajdują się m.in. grillowane żeberka jagnięce, burger z antrykotu, bakłażan faszerowany warzywami oraz specjalności tamtejszej kuchni, na czele z kebabem w różnych postaciach.

Myślicie, że poradzą sobie lepiej od starszego kolegi po fachu?

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
pudelek.pl
KOMENTARZE
(66)
Nate Higgers
3 tyg. temu
A ja jade na 10 dni wakacji w Świnoujściu 😎. Trzymajta kciuki za pogodę w czerwcu.
Pepe
3 tyg. temu
Restauracji nie wystarczy mieć. Tam trzeba siedzieć i ciężko pracować razem z innymi
pan zakolak
3 tyg. temu
po pierwsze to nie ich własna tylko z jakimś wspólnikiem (co średnio wróży, wycycka ich bez mydla), po drugie to roger ogłosił ze to on jest wspolwlascicielem, pani karolajna sie nie pojawiła w tej informacji; po trzecie kuchnai turecka to akurat to imidzu rogera pasuje jak ulal. wypisz wymaluj turas z anatolii
Pytam
3 tyg. temu
Chyba już czytaliście kto na warszawskiej Woli pozbawił życia naszych rodaków
Karolina
3 tyg. temu
Wszędzie kebaby a nigdzie nie ma w Polsce kuchni karaibskiej która jest przepyszna i bardzo zdrowa. Za granicą w najlepszych restauracjach jest. Szkoda ze w polskiej gastronomii jest taka powtarzalność.
Najnowsze komentarze (66)
Pip
3 tyg. temu
Nie znam, widzę tylko przerobionych plastycznie ludzi.
Czytelnik
3 tyg. temu
Omg ale mitomania...
Karla
3 tyg. temu
Roger
dojrzała
3 tyg. temu
marzenie męża a nie twoje,więc ty nie powinnaś zostać restauratorką,tylko spełniać się w swoich pasjach
arnold
3 tyg. temu
wspomnijcie Reginę Pisarek.
Jerzy
3 tyg. temu
Ta kobieta niby ładna, ale zupełnie nie zapadająca w pamięć
Trybson
3 tyg. temu
ten jej mąż nawet się wysłowić nie potrafi.inteligencją nie grzeszą. zreszta bylo widać jej miny podczas jego bełkotu. sama chyba była zażenowana
gość
3 tyg. temu
A kto będzie pracował ?
zapraszam
3 tyg. temu
Gość nic sam nie stworzył a jedynie wyłożył hajs na stół, widocznie mieli problemy i szukali inwestora. Ale żeby od razu mianować się „restauratorem”? To już inny level mentalny, śmieszno-straszno. Mnie nie zachęcił, żaden autorski pomysł, kolejna inwestycja
Ble
3 tyg. temu
Melina przy placu konstytucji, w życiu tam bym bie tkneła z obawy na jakosc produktow
Kroliwa
3 tyg. temu
Oj Karolciu, moze czas zaczac dalsza edukacje. Maz mial marzenie a ty jestes restauratorka, hmmm. Majac restauracje trzeba ciezko pracowac z ludzmi a nie tylko w niej bywac. Taka roznica. No coz wiele do zyczenia zostaje z Twoja madroscia.
Martyna
3 tyg. temu
Odziedziczyła po mamie talent do zawijania kebabów
Rafał
3 tyg. temu
Kto to jest?
Zyga
3 tyg. temu
Podobna do Małgorzaty S z Płocka
...
Następna strona