Dziennikarz TVN ocenia otrzymaną w samolocie kanapkę. "Nie wyglądała dobrze" (WIDEO)
Michał Cessanis wybrał się w podróż francuskimi liniami lotniczymi. Dziennikarz postanowił udokumentować na Instagramie otrzymaną w samolocie kanapkę, która wizualnie nie prezentowała się najlepiej. Okazuje się jednak, że nadrabiała smakiem.
Michał Cessanis jest doskonale znany widzom TVN-u. Dziennikarz realizuje reportaże podróżnicze dla programu śniadaniowego stacji. Jest też aktywny w sieci, gdzie pokazuje kulisy swojej pracy, relacje z wojaży, a czasem także odrobinę prywatności.
W sierpniu podróżnik podzielił się w mediach społecznościowych opowieścią o urlopie w Turcji. Błogi odpoczynek zakłócali mu przez kilka nocy imprezujący w innym pokoju rodacy, a sfrustrowany dziennikarz związany z "Dzień Dobry TVN" postanowił zostawić hotelowym sąsiadom wiadomość pod drzwiami.
Paulina Krupińska o "DDTVN": "Ten program daje mi możliwość wiecznej nauki"
Michał Cessanis ocenia jedzenie w samolocie
Teraz przyszła pora na kolejną opowieść z wojaży. Tym razem reporter podzielił się krótką opinią na temat jedzenia. Michał Cessanis zamieścił w mediach społecznościowych nagranie wykonane podczas podróży do Rabatu. Dziennikarz skorzystał z usług francuskich linii lotniczych, a na Instagramie pokazał, jaki poczęstunek dostał w samolocie. Pasażerowie otrzymali kanapkę z białym pieczywem i pastą warzywną.
Wyobraźcie sobie, że tak wyglądała kanapka w linii lotniczej Air France podczas mojej podróży z Paryża do Rabatu. Nie wyglądała dobrze, ale dobrze smakowała. Była z pastą oliwkową i suszonymi pomidorami - mówi dziennikarz.
W opisie rolki Cessanis podkreślił, że w tym przypadku wygląd nie szedł w parze ze smakiem posiłku.
Pozory mogą mylić - dodał w opisie.
Wygląda smakowicie?