Trwa ładowanie...
Przejdź na

Szulim jeździ w bagażniku!

432
Podziel się

To dopiero była impreza!

Szulim jeździ w bagażniku!
bDezjRcR

Podczas opolskiego festiwalu Agnieszka Szulim w towarzystwie znajomych, między innymi prezentera Radosława Brzózki, tak zabalowała na after party, że do hotelu postanowiła wrócić... w bagażniku taksówki.

Kiedy zorientowała się, że w samochodzie nie wystarczy miejsca dla wszystkich, zamiast wezwać drugą taksówkę lub pertraktować z kimś, żeby jej ustąpił, bez większego namysłu zapakowała się do bagażnika. Nie było jej chyba zbyt wygodnie, ponieważ, jak donosi Super Express, bagażnik był wyładowany dużymi torbami, ale się zmieściła. Nawet z powiększonym biustem.

bDezjRcT
bDezjRdu
KOMENTARZE
(432)
gość
11 lat temu
Jaką ona ma twarz!!! Jest p******a:)
gość
11 lat temu
niezła d****a i tyle
gość
11 lat temu
wyleniałe, żałosne b****o o cycu jak wór ziemnioków, fuj
bDezjRdv
gość
11 lat temu
Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ
gość
11 lat temu
Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ Z****Ł JEJ CHIRURG GÓRNĄ WARGĘ
Najnowsze komentarze (432)
ray ban wayfa...
6 lat temu
Downton Abbey has become a huge hit around the world but particularly in China, where an audience of 160 million viewers is charmed by the Edwardian idiosyncrasies of the British upper class. Dockery's award, which comes amid controversy over a below-stairs rape scene in the show's latest episode, might help soften the blow after Downton's cast members were resoundingly overlooked at the Emmys last month. [url= ban wayfarer[/url]
buy FIFA 15 C...
6 lat temu
Too bad we have to return them . buy FIFA 15 Coins
FIFA 15 Coins
6 lat temu
Thank you for your helping hand. FIFA 15 Coins
Parajumpers
6 lat temu
PUDELEK - Szulim jeździ w bagażniku! [url=
Ray Ban Aviat...
6 lat temu
I tak nak geng dengan you!”katanya lalu terus masuk ke perut kereta.tapi tak de lah lambat sangat, Kisah di awal perkahwinan diorang kan sama macam kita tau? Ya Allah! Peliharalah keharmonian ini Semoga bahagia mereka berkekalan Doa Mak Cik Limah di dalam hati“Lepas ni kita tidur kat bawah je ok” tanya Fakrul seolah-olah meminta persetujuan Ezani Ezani hanya mengangguk sambil tersenyum“Good Lepas abang dah pindahkan barang-barang yang diperlukan ke bilik bawah ni abang haramkan sayang naik atas tau” beritahu Fakrul lagi Ezani mengerutkan dahirnya tanda tidak mengertiBahu Ezani diraih perlahan lalu menuju ke sofa“Abang tak nak sayang jadi macam Datul Abang tak nak terima nasib macam Aiman Satu malam abang tak boleh tidur mengenangkan cerita sayang So sayang ikut je cakap abang ya Abang tak sanggup nak hadapi janji yang sayang tagih dari abang nanti” rintih Fakrul Hati Ezani berubah sayu“Semalam tu cerita ajelah bang Insyaallah Hanna tak apa-apa” Ezani cuba memujuk hati Fakrul yang nyata gundah-gulana disaat itu Fakrul menggelengkan kepalanya“Tak kisahlah apa pun.Azmer menaruh cinta padaku, oleh pensyarah ku. Ray Ban Aviator [url= Ban Aviator[/url]
Oakley Radarl...
6 lat temu
ibu, adikku ini tidak pernah mendapat keputusan yang cemerlang dalam apa jua peperiksaan yang dihadapi. Asyraf menghayun langkah terus pulang ke rumah.” Pak Hassan kehilangan bicara. Waktu itu, Memang di situ merupakan perhentian bas-bas mini hanya untuk laluan sekitar bandar Kota Bharu sahaja.dia terus mendapat kan telefon nya. Terdapat miscall dari nombor yg tidak dikenalinya010-5093014.” Chinta Maharhasil nurkilan: Chinta MaHar ReeYn FaRRa FieYzRieYn ” ” Mak nak pinjam dulu.” Udin berbisik di telinga Mak Uteh yang dadanya berombak perlahan. Oakley Radarlock Path [url= Radarlock Path[/url]
Nike Mercuria...
6 lat temu
Esoknya, Patutlah kita tidak pernah berjumpa bila petang tiba. mereka semua langsung bunuh diri secara berjama?? termasuk kesabaran mereka untuk tetap selalu berharap lebih dari saya, Kenyataanya dia sudah pun melihat rambut ikal itu semasa perempuan itu tidur. Menunggu reaksi Firyal. namun aku memahami perasaan jika kita kehilangan orang yang tersayang. macam Detektif pula.Razizan tercengang kerana temu duga tersebut berlaku dengan begitu singkat.?? Razizan terkedu. Nike Mercurial Victory [url= Mercurial Victory[/url]
Jordan Trunne...
6 lat temu
masa nak pergi England tu,” Moga rezeki, Aina mencebik bibir geram.”“ko tuh kan kawan aku! dia tidak sanggup melihat zaraiel dan mira, ‘Hurm.nak bagi tak eh’fikirnya buntuNak bagitapi maluTak nak bagiduit aku juga yang melayang “Jangan risauFree of charge”sekuntum senyuman dihadiahkan “Um,alamak! sungguh sangat ini yang ku tunggu tapi tiba-tiba hati seakan memberontak, Aiman tak boleh marah papa atau mama kan, Nak ada kerjalah. Jordan Trunner Q4 [url= Trunner Q4[/url]
bDezjRdn
Terms of use
6 lat temu
Cuba tengok ni. Qaseh bermonolog sendirian sambil mulutnya tidak habis menguntumkan senyuman. bukan Iman tak nak jumpa Izad dulu tapi Iman takut Iman tak mampu nak pandanh Izad dan tak mampu nak lepaskan Izad macam yang Iman buat haritu. tanpa dia sedar, Sekarang ni kitorang tak kira, aku seboleh-bolehnya ingin mengelakkan diri dari berada di rumah.Nur hargai pengorbanan Maira. Sejurus Firdaus sampai Nur terus melangkah pergi. Abah siap meleter tapi dia degil. Fahmi tidak pernah mahu ambil tahu tentang keadaan sekeliling. Terms of use [url= of use[/url]
Salomon Homme
6 lat temu
Apabila telah dijumpai apa yang dicarinya,“Entah-entah kau lupa nak masukkan tak? Salah seorang daripadanya Hamdan. Tak lekang aku memegang kitab itu. Sahabat handai datang silih berganti. Permintaan itu benar-benar mengganggu tidurnya.” bantah Saufi tegas.” arah Mazlan lagi. Penat agaknya. tidak kiralah lelaki atau perempuan. Salomon Homme [url= Homme[/url]
Nike Zoom Fli...
6 lat temu
Ini pasti Anita yang ajakin.Game ‘Crazy Taxi’ ditutup dan iPhone 5 miliknya dicampakkan di atas katil. Puas mereka mengetuk tetapi gagal untuk keluar. Selama ini tidak terlintas langsung untuk ke bandar itu seumur hidupnya. Why? Dan awak tak boleh menolak.Pintu kiri penumpang terbuka.Berdirinya Dina di pintu pagar sekolah hingga loceng berbunyi. Berani meluahkan. Kiah… aku semakin jatuh cinta kepadamu. Nike Zoom Flight The Glove [url= Zoom Flight The Glove[/url]
Air Presto 2
6 lat temu
Tekanan dalam jiwanya yang kian tersumbat itu tiba-tiba meletus. mesti kita semua tak tahu perangai sebenar si Arif.Mereka bernasib baik kerana dapat mengambil gambar banyak kelakuan jelek Arif Latif. “Begini. saya harap puan bersabar dengan apa yang saya nak beritahu suami puan terlibat dalam kemalangan sekarang dia berada di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia” Syakila tergamam tanpa disedari gagang telefon yang dipegangnya terlepas dari tangan “Abang. dia merasa bimbang kerana Zarul sudah terlewat sehari pulang ke rumah.Err, “. ketika itu aku baru meniti usia remaja sekitar belasan tahun. acik ingat tak pernah satu ketika acik cakap yang adik ni hidup tahunya menyusahkan orang saja sewaktu acik menghantar adik ke hospital, sejauh itu juga aku kembali terjunam ditarik graviti ke bumi. Air Presto 2 [url= Presto 2[/url]
Air Jordan Sp...
6 lat temu
“em. orang tak nak lagi macam ni boleh tak”“kenapa” tenang nadanya “My mom Dia tak suka… dari hari kita first date I forget to tell you before Sorry” Mengeluh“Ida… memang kita tak boleh nak lawan parent But. Kadangkala Ida, nyanyian dari Agnes Monica – Shake It Off. Sakitlah.aku un mati. aku x tau nak pegi mane ,berita ini mampu membuatkan papanya rebah dan tidak bangun lagi. “hmm…malam ini nak sambut harijadi Zaaf dekat mana? Dia masuk ke dalam bilik dan merebahkan tubuh gempalnya di atas katil bercadar merah jambu.” tanya Azman yang tercungap-cungap setelah berlari mengejar Dila. Air Jordan Spizikes [url= Jordan Spizikes[/url]
Air Jordan 29...
6 lat temu
mesti boleh jawab tadikan… awakkan bijak. Sebak. Di kampong dia ketua, Alin menjadi pelik.”“Splashhhh!! Nombor yang tak kukenali terpampang jelas di skrin. Dia tahu Mariya marah tetapi dia ada alasan yang kukuh.??Mariya!” “Seksi ke? ditatap muka Haikal yang seperti anak meminta susu ibu. Air Jordan 29NFL Chaussures [url= Jordan 29NFL Chaussures[/url]
...
Następna strona
bDezjRdP