Trwa ładowanie...
Przejdź na

Gessler broni gorącego temperamentu: "Nie zawsze rzucam talerzami"

58
Podziel się:

"Muszę być czasami bardzo brutalna, żeby właściciel restauracji się obudził" - przekonuje.

Najnowsza edycja Kuchennych rewolucji przyciąga przed telewizory rekordową liczbę widzów. Dzieje się tak głównie dzięki wyjątkowo barwnemu charakterowi prowadzącej, Magdy Gessler. Gwiazda bez skrupułów obraża kucharzy, personel i restauratorów. Magda przekonuje, że program to coś więcej niż tylko ekscesy na planie. Zapewnia, że jest surowa i stanowcza, ponieważ musi pobudzić restauratorów do właściwego myślenia o biznesie gastronomicznym.

Źródło: Newseria Lifestyle

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(58)
Gość🐁🐁🐁
6 lat temu
Nie zawszę talerzami rzuca, nieraz woli sztućcami
gość
6 lat temu
Strasznie irytująca kobieta. Próbowałem kiedyś oglądać jej program - nie byłem w stanie dotrwać do końca.
gość
6 lat temu
Polecam sprawdzić czym różni się bycie zdecydowanym i twardym od bycia chamskim
gość
6 lat temu
powinna pochwalic sie, ile to restauracji zniszczyla jak np,tych mlodych w Lodzi /kartoflana buda/. poza tym, domena jej jest upokazanie ludzi., wrecz to uwielbia...
gość
6 lat temu
To jest poziom umysłowy Littlemonster .Wariant XXXXL 60+
Najnowsze komentarze (58)
Yen
6 lat temu
Do M.Gessler: Kobieto, Ty po prostu nie radzisz sobie z emocjami! Zmień to! Bo taki brak samokontroli to brak klasy, stylu i dojrzałości emocjonalnej.
gość
6 lat temu
nieraz łaciną kuchenna...
esio
6 lat temu
Coś się tej kobiecie w głowie po przewracało i to strasznie a morze jest odwrotnie jak się niema wpływu na inną osobę to się tak jak ona zachowuje i jest się wulgarnym i niema poszanowania dla innej osoby taka to się zachowuje ostatni cham ale jak się niema z domu wychowania i troszkę więcej pieniędzy to się nazywa celebrytką jak Gessler
gość
6 lat temu
gesler bo takie obleśne zero jak g.esler nalezy tępic, ale dopóty dopóki takie cos jak ta r*****a będzie wpierdalala swój wstrętny, gruby ryj w sztucznie rozdmuchane naprawy restauracji, to znajdą sie i****i, którzy będą płacc za chamstwo i pogardę dla ludzi. i****i w zdebilałych programach uparcie pokazują te zdebilałe, zakompleksione kretynki typu...gesler , bogusz, rabczewska, klepka, wesołowska z Tuliszkowa, c**a, basiura, i****a rolnik szukający k***y, łupa skrzynecka , wargii sromowe węglowska, c*****y grycan i oczywiscie i****a wałesa....Te wszystki pustaki dla faktu pokazania ich w necie są gotowe na wizji policzyc sobie hemoroidy w dupach........
Kraki
6 lat temu
Pani Magda jest super ma to cos w sobie .
gość
6 lat temu
Czy nikt ie widzi, w jakich warunkach są przygotowywane potrawy i z jakich produktów, za które płacimy i byle co jemy? Radzę zajrzeć samemu na zaplecze kuchni to najczęściej i jak najszybciej zrezygnujecie z jedzenia w takich lokalach. Nawet w bardzo znanej i popularnej sieci pracował syn i gdy się zapytał,gdzie ma to wyrzucić, to dostał odpowiedź, że nic się nie może zmarnować i ma to odświeżyć. Sałatę - zgniłe oberwać, sierść na mięsie opalić i wyskrobać, potem dodać więcej zapachowej przyprawy i wydać klientowi. On już tam nie będzie jadł i nie pracuje.
gość
6 lat temu
Początkowe programy były nawet ciekawe i czasem zabawne.Odkąd p.Gessler zaczęła być bardziej psychologiem zaczęła być irytująca.Jej pomysły typu tańce.skoki itp są idiotyczne.Błażni tych ludzi,upokarza,wydziera sie na nich i poprostu wszystkiego jest za dużo a gotowania coraz mniej
gość
6 lat temu
Początkowe programy były nawet ciekawe i czasem zabawne.Odkąd p.Gessler zaczęła być bardziej psychologiem zaczęła być irytująca.Jej pomysły typu tańce.skoki itp są idiotyczne.Błażni tych ludzi,upokarza,wydziera sie na nich i poprostu wszystkiego jest za dużo a gotowania coraz mniej
gość
6 lat temu
co tu ma temperamnet?? jest zwykłą chamka i cieszy się ,jak góruje nad innymi
gość
6 lat temu
To nie jest gorący temperament, a jedynie brak kultury.Czyli chamstwo.
ewa
6 lat temu
Zeby pouczac i strofowac innych trzeba samu byc bez skazy. Wystarczy zauwazyc sposob poslugiwania sie sztuccami przez p. Gesler. Raz podjete ze stolu sztucce nigdy nie powinny byc oparte o brzegi talerza. Ona powinna o tym wiedziec
ewa
6 lat temu
Pania Gesler na zawsze zapamietam jako wulgarna babe z beakiem szacunku do innych.
gość
6 lat temu
Dobrze i rzeczowo gada. Na kuchni się zna i na prowadzeniu restauracji. Taka jest prawda. Gastronomia to syf i ciężki kawałek chleba
gość
6 lat temu
Nie chcesz nie ogladaj. A jak jest tak zle, to po co ludzie sie zglaszaja do tego programu od wielu lat???? Wiedza na co sie pisza.
...
Następna strona